Subaru Open Weekend 11, 12 και 13 Νοεμβρίου

Subaru Open Weekend 11, 12 και 13 Νοεμβρίου

Η ελληνική αντιπροσωπεία ππροσκαλεί σε ένα τριήμερο γεμάτο SUBARU τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο που θέλουν να οδηγήσουν τα off road μοντέλα της.

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, ο επίσημος διανομέας της SUBARU στην Ελλάδα, προσκαλεί τους φίλους της μάρκας αλλά και ανθρώπους που για πρώτη φορά θέλουν να οδηγήσουν ένα Subaru σε ένα τριήμερο test drive.

Aπό την Παρασκευή 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο κατάστημα της Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS θα βρίσκονται εκεί για να σας μυήσουν στα μυστικά της τεχνολογίας, της ασφάλειας και φυσικά της οδήγησης ενός Subaru.

Στο χώρο θα βρίσκεται ειδικός εξοπλισμός επίδειξης του συστήματος τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive, το οποίο εφοδιάζει όλα τα μοντέλα SUBARU και θα έχετε, φυσικά, τη δυνατότητα να οδηγήσετε το Subaru που σας ενδιαφέρει. Η πλήρης γκάμα των εξελιγμένων SUV της μάρκας, με τα ανανεωμένα για το 2017 Outback, Forester και XV, καθώς και το Levorg, θα είναι στη διάθεσή σας.

ΩΡΑΡΙΟ:                                10.00 – 17.00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:         Λεωφ. Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου (στο ρεύμα ανόδου)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:     Τηλ. 2106800800, 2106803390, info@pleiadesmotors.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube