Έρχεται το ανανεωμένο Subaru XV [video]

Έρχεται το ανανεωμένο Subaru XV [video]

Καθολικά φρεσκαρισμένο το Subaru XV για το 2016.

H Subaru χαρίζει μια δεύτερη νιότη στο μικρό της crossover με αισθητικές αλλαγές μέσα/έξω, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και νέο σύστημα πολυμέσων.

Οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες με τα χρωμιωμένα διακοσμητικά γύρω από τους προβολείς ομίχλης, στα διαφοροποιημένα φώτα, στο αλλαγμένο πίσω σπόιλερ και στις λίγο διαφορετικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, η χρωματική παλέτα του μοντέλου εμπλουτίστηκε με δύο ακόμα χρώματα.

Σύμφωνα με την Subaru, υπάρχουν και αλλαγές στην ρύθμιση της ανάρτησης που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα κύλισης, υψηλότερη άνεση και βελτιωμένο κράτημα.

Στο εσωτερικό, πέρα από τις νέες ταπετσαρίες και την ελαφρώς βελτιωμένη ποιότητα, η Subaru τοποθέτησε το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Starlink με την οθόνη αφής των 6,2”, ενώ πρόσθεσε και το σύστημα ενεργητικής ασφάλειας με κάμερα EyeSight.

Οι αλλαγές στους κινητήρες έχουν να κάνουν με την οικονομία και τις μικρότερες εκπομπές CO2, χωρίς να αλλάξει κάτι όμως ως προς την γκάμα που παραμένει ίδια.

Το ανανεωμένο Subaru XV θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης και η εμπορική του καριέρα στην Ευρώπη θα ξεκινήσει αμέσως μετά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube