Subaru: Εβδομάδα Test Drive

Subaru: Εβδομάδα Test Drive

Γνωρίστε από πρώτο χέρι τα Subaru Impreza, XV και Forester.

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E. προτείνει σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα Subaru, μία εβδομάδα με Test Drive εστιασμένα στην πληθώρα των χαρακτηριστικών ασφάλειας με τα οποία είναι εξοπλισμένα όλα τα Subaru νέας γενιάς.

Στην έκθεση της επίσημης αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 9 έως και 13 Ιουλίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα γίνονται Test Drive με τα νέα Subaru XV, Impreza αλλά και το Forester.

Subaru Impreza 2018

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τι πλεονεκτήματα προσφέρει η νέα Subaru Global Platform, πώς έχουν ανανεωθεί οι κινητήρες Boxer, πώς δουλεύει το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης EyeSight και ποιες είναι οι λειτουργίες του, πώς με το X-Mode κατεβαίνουμε κατωφέρεια με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα, γιατί η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας και άλλα πολλά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση Best in Class του Euro NCAP ως τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία τους (μικρό οικογενειακό) για το 2017.

Subaru Forester 2018

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube