Στις εκθέσεις οι αυτόματες εκδόσεις του Ford Puma

Στις εκθέσεις οι αυτόματες εκδόσεις του Ford Puma

Το Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV είναι διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Η Ford προσφέρει το δημοφιλές Puma 1.0 EcoBoost mHEV και με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που έρχεται να συνοδεύσει και τις δύο διαθέσιμες εκδόσεις ισχύος των 125 και 155 ίππων.

Το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο καθιστά την οδήγηση λιγότερο απαιτητική, ιδιαίτερα στην πόλη και στην πυκνή κυκλοφορία, ενώ επιπλέον οι γρήγορες και ομαλές αλλαγές που πραγματοποιεί ολοκληρώνουν τις επιδόσεις του υβριδικού συστήματος κίνησης EcoBoost Hybrid της Ford. Προσφέρει αδιάκοπη επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας 0-100 km/h μόλις 8,7” στην κορυφαία έκδοση των 155PS. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα κατεβάσματος έως και τριών σχέσεων επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορες προσπεράσεις όταν ο οδηγός επιθυμεί μέγιστη επιτάχυνση.

Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV Auto drive_gr 4

Οι εκδόσεις ST-Line X και ST-Line Vignale προσφέρουν επιπλέον πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών μέσω paddles στο τιμόνι, ενώ σε όλες στο πρόγραμμα Sport το αυτόματο κιβώτιο διατηρεί χαμηλότερη σχέση για πιο άμεση απόκριση.

Σε αστικό περιβάλλον, το αυτόματο κιβώτιο βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων στροφών του υβριδικού συστήματος κίνησης των Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV 125PS και 155PS προς όφελος της κατανάλωσης καυσίμου. Το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο επιτρέπει επίσης τη λειτουργία πρόσθετων τεχνολογιών για πρώτη φορά, όπως το Stop & Go για το Adaptive Cruise control.

Η αγορά των νέων αυτόματων εκδόσεων του Ford Puma αποδεικνύεται μία εύκολη υπόθεση. Με το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford Finance που τις συνοδεύει, απολαμβάνετε σημαντικά οφέλη και προνόμια, όπως το σταθερό ανταγωνιστικό επιτόκιο από 0,99%* αλλά και η ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής έως και 60 μήνες.

Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV Auto drive_gr 3

Πέρα από τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα και το οδηγικό του ταπεραμέντο, διαθέτει 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που έρχεται να αποδείξει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του, αλλά και την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο μοντέλο. Το χαρακτηριστικό αυτό προσδίδει ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν για πολλά χρόνια ένα απόλυτα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο.
 

ΈκδοσηΤιμή
1.0 EcoBoost mHEV 125 PS ST-Line Auto€23.595
1.0 EcoBoost mHEV 125 PS ST-Line Χ Auto€26.238
1.0 EcoBoost mHEV 155 PS ST-Line X Auto€28.032
1.0 EcoBoost mHEV 155 PS ST-Line Vignale Auto€30.731


*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975. Το πρόγραμμα διατίθεται μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube