Στις εκθέσεις το νέο Opel Mokka X, από € 20.000

Στις εκθέσεις το νέο Opel Mokka X, από € 20.000

Η Opel ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου της crossover, το οποίο εξακολουθεί να έχει μικρούς, αποδοτικούς κινητήρες και 2κίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Η ανανεωμένη έκδοση του πολύ πετυχημένου μικρού crossover της Opel ξεκίνησε την πορεία της και στη χώρα μας.

Η γκάμα του περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης κι έναν πετρελαίου σε δύο εκδόσεις απόδοσης. Ο συνδυασμός του βενζινοκινητήρα 1.4Τ 140 PS που ξέρουμε από το προηγούμενο Mokka με μπροστινή κίνηση και χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ξεκινάει από τα 20.000 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Active. Αν και «βασικό», από το πακέτο Active δε λείπει κανένα ουσιαστικό στοιχείο ασφάλειας ή άνεσης. Διαθέτει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, αισθητήρες βροχής/φώτων, οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων και πλήρες πακέτο αερόσακων και ηλεκτρονικών βοηθημάτων οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο Opel Mokka X 1.6 CDTI AWD

Η επίσης προσθιοκίνητη έκδοση με το αυτόματο 6άρι κιβώτιο έχει τον ίδιο κινητήρα και διατίθεται στο πακέτο εξοπλισμού Color Active, με τιμή 24.500 ευρώ. Ακριβώς τόσο έχει και η τετρακίνητη έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο, στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού. Σε σχέση με το Active έχει μαύρη οροφή, καθρέφτες και ζάντες (18άρες), καλύτερο infotainment καθώς και το σύστημα Opel OnStar.

Όποιος θέλει το συνδυασμό τετρακίνησης και αυτόματου κιβωτίου, έχει μόνο την επιλογή του νέου 1.400άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού. Αποδίδει 152 ίππους και διατίθεται μόνο στο επίπεδο εξοπλισμού Innovation, με 28.100 ευρώ. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επιπλέον του Color Active διαφορετικές ταπετσαρίες, φιμέ τζάμια, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα Opel Eye, σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού AFL, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και υποβραχιόνιο στο πίσω κάθισμα.

Η ντίζελ γκάμα απαρτίζεται από τον 1.600άρη CDTI κινητήρα της εταιρείας, σε εκδόσεις 110 και 136 ίππων. Ο πρώτος είναι διαθέσιμος μόνο σε έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση εμπρός, στο επίπεδο εξοπλισμού Active και τιμή 21.900 ευρώ. Ο ίδιος ακριβώς συνδυασμός με τους 136 ίππους είναι 2.100 ευρώ ακριβότερος. Από αυτό το σημείο προσθέτεις 2.000 ευρώ σε περίπτωση που θέλεις τετρακίνηση ή 2.900 ευρώ για το αυτόματο 6άρι κιβώτιο. Οι εκδόσεις Color Active για τα 136άρια Mokka X είναι 1.000 ευρώ ακριβότερες, ενώ η κορυφαία έκδοση είναι η 1.6 CDTi MT6 AWD Innovation στα 30.700 ευρώ.

Μαζί με την πληροφορία ότι οι παραγγελίες γίνονται ήδη δεκτές, σας παραθέτουμε και τον πλήρη τιμοκατάλογο για να αναλύσετε μόνοι σας τις εκδόσεις. Εκθεσιακά αυτοκίνητα υπάρχουν ήδη στο δίκτυο της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube