Opel: Οκτώ νέα βίντεο παρουσιάζουν τι ακριβώς προσφέρει η υπηρεσία OnStar

Opel: Οκτώ νέα βίντεο παρουσιάζουν τι ακριβώς προσφέρει η υπηρεσία OnStar

Η προσωπική υπηρεσία συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας.

Η προσωπική υπηρεσία συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar αναμένεται σύντομα. Στη Γερμανία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν την OnStar για μοντέλα από το ADAM μέχρι το Insignia από τα μέσα Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο 2016.

Τα επιβατικά αυτοκίνητα Opel θα προσφέρουν μία γκάμα νέων υπηρεσιών και λειτουργιών που οι συνδρομητές θα δικαιούνται να χρησιμοποιούν δωρεάν τους πρώτους 12 μήνες. «Η Opel θα εγκαινιάσει νέα πρότυπα συνδεσιμότητας και προσωπικής εξυπηρέτησης με την OnStar. Η Opel επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια, επειδή από τώρα και στο εξής, κάθε οδηγός Opel θα έχει τον προσωπικό του βοηθό πιέζοντας ένα κουμπί. Θα διατίθεται και Wi-Fi» δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Opel OnStar είναι:

  • Αυτόματη απόκριση σε ατύχημα (SOS) συμπεριλαμβανομένης 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής επείγουσας ανάγκης και οδικής βοήθειας
  • Wi-Fi hotspot με σύνδεση μεταφοράς δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και μέχρι επτά συσκευές
  • Εφαρμογή Smartphone για έλεγχο από απόσταση, όπως κλείδωμα /ξεκλείδωμα αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό
  • Υποστήριξη κλεμμένου οχήματος
  • Διάγνωση οχήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνιαίου email με ενημέρωση για τα σημαντικότερα συστήματα του οχήματος όπως αερόσακοι ή κιβώτια
  • Κατέβασμα προορισμού (downloading) που επιτρέπει σε ένα Σύμβουλο OnStar να εισάγει μία εναλλακτική διαδρομή, ένα εστιατόριο ή μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου Opel.

Οκτώ απλά βίντεο κινουμένων σχεδίων δείχνουν επακριβώς πώς λειτουργούν όλα αυτά. Θα ακολουθήσει ένα ένατο με τίτλο "Opel OnStar Registration" στο τέλος του μήνα. Κάθε βίντεο κλιπ έχει σαν θέμα μία υπηρεσία της OnStar την οποία παρουσιάζει συνοπτικά. Τα βίντεο θα διατίθενται αρχικά στα Γερμανικά και Αγγλικά στο YouTube και στους διαδικτυακούς τύπους της Opel. Σύντομα θα ακολουθήσουν εκδόσεις σε Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πολωνικά και Πορτογαλικά. Επιπλέον, τα βίντεο θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης διανομέων ώστε να μην υπάρξει καμία απορία όταν ανοίξει το σύστημα για την τοποθέτηση παραγγελιών.

Opel OnStar: Κινητή συνδεσιμότητα κορυφαίου επιπέδου
Με το λανσάρισμα της OnStar, η Opel κάνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Η OnStar ήδη θέτει πρότυπα στην αυτοκινητοβιομηχανία στη συνδεδεμένη ασφάλεια και τις λύσεις προστασίας, στις υπηρεσίες μετακίνησης προστιθέμενης αξίας και στην προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής. Η Opel θα προσφέρει την υπηρεσία στις εξής 13 Ευρωπαϊκές χώρες από φέτος το καλοκαίρι: Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ελβετία και Ισπανία. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη γκάμα υπηρεσιών της Opel OnStar καθώς και το Wi-Fi hotspot δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες μετά την εγγραφή. Σήμερα, η OnStar ήδη συνδέει πάνω από επτά εκατομμύρια πελάτες στις ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και Μεξικό και προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ευρυζωνικό mobile internet 4G LTE, υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης και έλεγχο από απόσταση μέσω smartphone.

Opel OnStar Wi-Fi hotspot– Το αυτοκίνητό σας είναι online!

Opel OnStar Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος

Opel OnStar εφαρμογή smartphone

Opel OnStar οδική βοήθεια

Opel OnStar Διάγνωση Οχήματος

Opel OnStar κατέβασμα προορισμού

Opel OnStar αυτόματη απόκριση σε ατύχημα

Opel OnStar 24ωρη τηλεφωνική γραμμή επείγουσας ανάγκης

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube