Στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του το Peugeot 208

Στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του το Peugeot 208

Σταθερά στη δεύτερη θέση συνολικά η Peugeot στην ελληνική αγορά.

Ο Μάρτιος έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Peugeot καθώς βρέθηκε στην δεύτερη θέση των ταξινομήσεων της συνολικής αγοράς με 923 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9.6%. Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot στην Ελλάδα, διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς και του πρώτου τριμήνου 2019 σημειώνοντας 2.683 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10.2%.

Την ίδια στιγμή, το Peugeot 208, εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του καταγράφοντας με απτό τρόπο τη σαφή προτίμηση των αγοραστών, που το επιλέγουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει.

Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα και συγκεκριμένα τα 108, 2008, 3008, 5008 αλλά και το Traveller, που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των πωλήσεων, το καθένα στην κατηγορία του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πρωτιές στην κατηγορία τους σημείωσαν και τα επαγγελματικά Boxer και Expert, αλλά και το Peugeot 208 PRO στα Vanette, συμβάλλοντας και αυτά στην θετική εικόνα της μάρκας στην εγχώρια αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube