Στην Ελλάδα τα νέα FIAT 500X Hybrid και Tipo Hybrid

Στην Ελλάδα τα νέα FIAT 500X Hybrid και Tipo Hybrid

Με τιμές από €24.700 το FIAT 500Χ και από €24.400 το Tipo, τα νέα υβριδικά μοντέλα της FIAT είναι διαθέσιμα για παραγγελία με εγγύηση τιμής έως την παράδοσή τους. 

Tα FIAT 500X και Tipo είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά με το νέο υβριδικό σύστημα της εταιρείας. Η FIAT εφοδίασε το 500X και την οικογένεια Tipo με το νέο υβριδικό σύστημα των 48V, το οποίο συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, συνθέτοντας ένα σύνολο που ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα του και την άνεση που προσφέρει σε κάθε είδους διαδρομή.

Το νέο υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν Turbo 4κυλινδρο κινητήρα FireFly χωρητικότητας 1,5 λίτρου και απόδοσης 130 PS και 240Nm ροπής, τον 48-Volt ηλεκτροκινητήρα των 15 kW, καθώς και έναν μικρότερο ηλεκτροκινητήρα BSG, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα.

Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας σε αποστάσεις έως και 3km με χαμηλές ταχύτητες κίνησης. Η συνδυαστική ισχύς του θερμικού συνόλου και του ηλεκτροκινητήρα προσφέρουν επιδόσεις αντίστοιχες του κινητήρα 1.3Τ των 150 PS που αντικαθιστά το νέο σύνολο, με σημαντικά όμως χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων που προσεγγίζουν εκείνα ενός diesel αυτοκινήτου. 

Το νέο υβριδικό σύνολο έρχεται να πλαισιώσει την ήδη πλούσια γκάμα τούρμπο κινητήρων βενζίνης και ντίζελ που εφοδιάζουν τα 500X και Tipo.

FIAT 500X Hybrid

FIAT 500X Hybrid
Το 500Χ Hybrid είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, η οποία περιλαμβάνει τρεις τύπους αμαξώματος, Urban (με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις), Cross (με έμφαση στον περιπετειώδη χαρακτήρα) και Sport (με έμφαση στο δυναμικό στιλ). Παράλληλα διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Dolcevita που ξεχωρίζουν χάρη στην πανοραμική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Χάρη στο νέο υβριδικό σύνολο, το 500X αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας (μεταξύ 83 και 100 ευρώ).

FIAT Tipo Hybrid

FIAT Tipo Hybrid
Με το νέο υβριδικό κινητήριο σύνολο η οικογένεια του Tipo (Hatchback, Cross και Station Wagon) αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, αλλά και να απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει στο σύνολο της την οικογένεια του μοντέλου, το Tipo Hybrid συνθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση στο C-Segment.      

Τα νέα 500X Hybrid και Tipo Hybrid είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας στην Ελλάδα, με τιμές από 24.700* (500Χ) και 24.400* (Tipo) ευρώ και προστασία τιμής για τον πελάτη από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του αυτοκινήτου. Όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 km και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν όφελος προωθητικής ενέργειας FIAT.

times fiat

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube