Στην Ελλάδα το περιορισμένης παραγωγής MINI Cooper SE Convertible

Στην Ελλάδα το περιορισμένης παραγωγής MINI Cooper SE Convertible

To Cooper SE Convertible, η ανοιχτή έκδοση του ηλεκτρικού MINI Ηatch που θα παραχθεί σε μόλις 999 αντίτυπα είναι διαθέσιμo και στην ελληνική αγορά.

MINI Cooper SE Convertible

Περίπου οκτώ μήνες μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου στις ΗΠΑ, η MINI αποφάσισε να βάλει το Cooper SE Convertible στην παραγωγή και πλέον το μοντέλο είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το ανοιχτό και ηλεκτρικό MINI θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ευρώπης και θα παραχθεί σε μόλις 999 κομμάτια.

MINI Cooper SE Convertible

Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 184 PS, με το 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 8,2". Το μοτέρ συνεργάζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 32,6 kW που σύμφωνα με το εργοστάσιο προσφέρει αυτονομία 201 km.

Σε επίπεδο εμφάνισης, η ανοιχτή έκδοση εφοδιάζεται με 17άρηδες τροχούς από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες σε Piano Black και χάλκινες αποχρώσεις και διατίθεται αποκλειστικά σε δύο μόνο χρωματικές επιλογές, είτε στο Enigmatic Black είτε στο White Silver. Η υφασμάτινη οροφή αναδιπλώνεται ηλεκτρικά και με ταχύτητες κίνησης έως 30 km/h. 

MINI Cooper SE Convertible

Η τιμή εκκίνησης του νέου MINI Cooper SE Convertible είναι οι €62.500, ποσό που χάρη στην κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Β΄» μειώνεται στις €54.500.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube