Στην Ελλάδα η νέα Toyota Corolla Cross Hybrid

Στην Ελλάδα η νέα Toyota Corolla Cross Hybrid

Η νέα Toyota Corolla Cross Hybrid είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού της.

Toyota Corolla Cross Hybrid

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, καθώς η παρουσίαση της ευρωπαϊκής έκδοσης του μοντέλου έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, η νέα Toyota Corolla Cross Hybrid είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Το νέο ιαπωνικό SUV έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα στα C-HR και RAV4 στη γκάμα της Toyota. Έχει μήκος 4.460 mm, πλάτος 1.825 mm και ύψος 1.620 mm, ενώ βασίζεται στην πλατφόρμα GA-C. 

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τα εμπρός τραβηγμένα φώτα που έρχονται να κολλήσουν στη μάσκα, σχηματίζοντας ένα τραπεζοειδές σχήμα. Κρίκος συγγένειας με τα μεγάλα SUV της φίρμας. Στο προφίλ, οι θόλοι των τροχών θυμίζουν το RAV4, με τα φτερά μάλιστα να είναι φουσκωμένα.

Περνώντας στο εσωτερικό η καμπίνα μοιράζεται όπως είναι φυσικό πολλά στοιχεία με εκείνη της Corolla, έχοντας νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3" και μεγαλύτερη οθόνη 10,5" για το infotainment.

Toyota Corolla Cross Hybrid

Η Toyota Corolla Cross Hybrid εγκαινιάζει την πέμπτη γενιά του υβριδικού συστήματος κίνησης της Toyota. Πολλά μηχανικά εξαρτήματα έχουν αναθεωρηθεί, έτσι ώστε να είναι πιο κόμπακτ και ελαφρύτερα με την απόδοση του συστήματος να είναι βελτιωμένη κατά περισσότερο από 8%.

Η εταιρεία υπόσχεται καλύτερη οδηγική εμπειρία, με πιο γραμμική λειτουργία του συστήματος κίνησης χάρη στην αναλογικότερη σχέση μεταξύ της πίεσης στο γκάζι και της πραγματικής απόκρισης του κινητήρα.

Το υβριδικό σύστημα που συνεργάζεται με ένα δίλιτρο ατμοσφαιρκό μοτέρ έχει πλέον συνδυαστική ισχύ 197 PS. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη δικίνητη και την τετρακίνητη έκδοση με το σύστημα AWD-i. To τελευταίο, κινεί τους πίσω τροχούς με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 42 PS.

Στην χώρα μας η νέα Corolla Cross Hybrid είναι διαθέσιμη σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση Αctive Plus που εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα όπως οθόνη infotainment 10,5", ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3", κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα, adaptive cruise control και ζάντες 17".

Toyota Corolla Cross Hybrid

Στη συνέχεια συναντάμε την έκδοση Style που προσθέτει εσωτερικό φωτισμό ambient, πίσω φώτα LED, ασύρματη φόρτιση κινητού και ζάντες 18". Το επίπεδο εξοπλισμού Style Skyview προσθέτει επί της Style ηλιοροφή, ενώ στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση Lounge που περιλαμβάνει ηλεκτρικό άνοιγμα πορτμπαγκάζ, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και σύστημα ένδειξης τυφλού σημείου. 

Η τιμή εκκίνησης της Τoyota Corolla Cross Hybrid είναι οι €31.200 για την δικίνητη έκδοση Αctive Plus.

Νέα Toyota Corolla Cross Hybrid
ΈκδοσηΤιμή
Active Plus €31.200
Active Plus 4x4 €33.580
Style €33.060
Style 4x4 €35.440
Style Skyview €33.910
Style Skyview 4x4 €36.290
Lounge €36.610
Lounge 4x4 €38.990

 

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube