Στην Ελλάδα η έκδοση Nagisa για τα Mazda3 και CX-30

Στην Ελλάδα η έκδοση Nagisa για τα Mazda3 και CX-30

Η Mazda, θέλοντας να εμπλουτίσει την γκάμα της στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τις τιμές της ειδικής έκδοσης Nagisa για το χάτσμπακ Mazda3 και το CX30.

Mazda3 Nagisa

Ήταν τέλη Σεπτέμβρη όταν η Mazda Europe παρουσίασε την έκδοση Nagisa, μόνο για την χάτσμπακ εκδοχή του Mazda3 και για το επιτυχημένο SUV CX-30.

Η έκδοση με τους ιδιαίτερούς χρωματικούς σχεδιασμούς θα είναι κανονικά διαθέσιμη και στην Ελλάδα, με τον επίσημο εισαγωγέα της Mazda να ανακοινώνει τις τιμές της.

Με αφορμή την επιτυχία των εκδόσεων Homura που παρουσιάστηκαν το 2022, καθώς και τις αναβαθμίσεις που προστέθηκαν στα μοντέλα του 2024, η ιαπωνική φίρμα, συνώνυμο της οποίας αποτελεί η καινοτομία, ενσωματώνει στην ειδική έκδοση Nagisa στοιχεία από τη δημοφιλή αισθητική του "retro modern".

Η τιμή της έκδοσης Nagisa για το Mazda3 διαμορφώνεται στις €30.647 και στις €33.378 για το Mazda CX-30

Mazda CX-30 Nagisa

Οι αποκλειστικές εκδόσεις διατίθενται σε Zircon Sand Metallic εξωτερικό χρωματισμό, ο οποίος εμπλουτίζεται με μαύρες λεπτομέρειες για μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση terracotta στα καθίσματα, σε συνδυασμό με μαύρο Leganu σουέτ ύφασμα στο κέντρο τους, στοιχεία που αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει τη Mazda.

Το Zircon Sand Metallic επιλέχθηκε ως το βασικό χρώμα για την παλέτα χρωμάτων της Nagisa λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών. Από μακριά φαίνεται σαν μια στερεά απόχρωση, προσφέροντας ένα κλασσικό σπορ ύφος. Ωστόσο, μια πιο εστιασμένη ματιά αναδεικνύει τα μεταλλικά χαρακτηριστικά του, ενισχύοντας την κομψή εμφάνιση του οχήματος. Οι αντανακλάσεις και οι σκιές που δημιουργούνται από το μεταλλικό φινίρισμα τονίζουν τη δομή του σώματος, ενώ η ορυκτή σκληρότητα του χρώματος, όπως δηλώνει και το όνομά του, προσδίδει ένα μοναδικό φινίρισμα.

Επιπλέον, η έκδοση Nagisa διαθέτει μαύρους τροχούς και καθρέπτες, καθώς και μαύρη υπογραφή στον πτερύγιο, μια πρωτοποριακή επιλογή για το CX-30, προσφέροντας μια λεία και κομψή όψη που συνδυάζει το πιο sport με το εκλεπτισμένο ύφος. Λεπτομέρειες, όπως οι ραφές – και αυτές σε terracotta χρωματισμό - στο ταμπλό, ολοκληρώνουν τον μοναδικό σχεδιασμό του εσωτερικού.

Mazda CX-30 Nagisa

Τα Mazda3 και CX-30 του 2024 είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ποιοτικά σχεδιασμένο εσωτερικό και καινοτόμα κινητήρια τεχνολογία. Οι δύο αυτές αποκλειστικές εκδόσεις διαθέτουν ακόμα επιπλέον ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας, βελτιωμένο σύστημα ανίχνευσης πεζών, καθώς και βελτιωμένα χαρακτηριστικά σύνδεσης.

Η Nagisa είναι μια αποκλειστική έκδοση της Mazda και θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Mazda3 Ηatchback όσο και για το CX-30, με τον μοναδικό κινητήρα e-Skyactiv G122,  e-Skyactiv G150 και τον καινοτόμο e-Skyactiv X186.

Η τιμή εκκίνησης των εκδόσεων Mazda3 e-SKYACTIV G122PS είναι €26.934 με την έκδοση Nagisa να διαμορφώνεται στις €30.647. Για το Mazda CX-30 e-SKYACTIV G122PS η τιμή εκκίνησης είναι €29.128 ενώ η έκδοση Nagisa διαμορφώνεται στις €33.378. Όπως όλα τα μοντέλα Mazda έτσι και οι εκδόσεις Nagisa προσφέρονται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube