Στην Ελλάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class

Στην Ελλάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class με νέα εμφάνιση και βελτιώσεις στην γκάμα κινητήρων της ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές που είναι διαθέσιμη.

Mercedes-Benz B-Class

Η φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz B-Class με επεμβάσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό της και βελτιώσεις στην γκάμα κινητήρων της είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας.

Εμφανισιακά, το μοντέλο απέκτησε εμπρός γρίλια με νέο μοτίβο, νέα φώτα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και τα πίσω φώτα LED. Στην γκάμα προστέθηκαν επίσης τέσσερις ζάντες νέας σχεδίασης, με μέγεθος που φτάνει έως και τις 19". 

Mercedes-Benz B-Class

Στις αλλαγές που αφορούν την καμπίνα, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνεται ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 7" και οθόνη αφής 10,25'' για το infotainment που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε έναν μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25".

Όπως και στην ανανεωμένη A-Class, o περιστροφικός διακόπτης του συστήματος infotainment στην κεντρική κονσόλα αποτελεί παρελθόν και το flat-bottomed τιμόνι έχει νέα σχεδίαση. Στο σύστημα infotainment προστέθηκε αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος και έγιναν βελτιώσεις στη λειτουργία φωνητικών εντολών.

Mercedes-Benz B-Class

Περνώντας στους κινητήρες, τα μοτέρ βενζίνης συνεργάζονται πλέον με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 V, ενώ η plug-in υβριδική B 250 e, χάρη σε μια νέα βελτιωμένη μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλέον σε ρεύμα AC με ταχύτητες έως 11 kW, ενώ με ρεύμα DC η ισχύς φόρτισης φτάνει τα 22 kW.

Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία της μπορεί να φορτίσει από το 10% στο 80% σε μόλις 25'. Παράλληλα, η απόδοση του ηλεκτρικού μοτέρ της B 250 e αυξήθηκε κατά 7 PS, φτάνοντας τους 109 PS.

Η τιμή εκκίνησης της νέας Mercedes-Benz B-Class στην Ελλάδα είναι οι €43.500.

Νέα Μercedes-Benz B-Class
Έκδοση Τιμή
B 200 €43.500
B 220 4MATIC €50.900
B 250 4MATIC €55.100
B 250 e €57.100
B 200 d €53.900
B 220 d €58.200

 

Πηγή: Mercedes-Benz

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube