Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Renault Clio, με νέες τιμές και εκδόσεις

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Renault Clio, με νέες τιμές και εκδόσεις

Το λανσάρισμα του νέου Renault Clio στην ελληνική αγορά ξεκινά με την έκδοση E-Tech Full Hybrid που είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού.

2023 Renault Clio

Το νέο Renault Clio ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, με το βιβλίο παραγγελιών να ανοίγει αρχικά για την έκδοση E-Tech Full Hybrid και τις υπόλοιπες επιλογές κινητήρων να ακολουθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι το Clio, τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα της 5ης γενιά του, δέχθηκε μια γερή αναβάθμιση ώστε να παραμείνει φρέσκο και ανταγωνιστικό απέναντι στους αντιπάλους του. Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, οι περισσότερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος με τους λεπτότερους προβολείς και την φαρδύτερη μάσκα με μοτίβο σκακιέρας.

2023 Renault Clio

Στο εσωτερικό, η γαλλική εταιρεία έχει αναβαθμίσει πολλά από τα υλικά που συνθέτουν το ταμπλό και τα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα βιώσιμα υλικά. Για την ακρίβεια, δεν προσφέρετε πλέον επιλογή δερμάτινης ταπετσαρία και τα καθίσματα είναι καλυμμένα με ένα υλικό από οργανικές και πολυεστερικές ίνες, που ονομάζεται TEP. Η νέα έκδοση εξοπλισμού Esprit Alpine έρχεται επιπλέον με νέα σπορ εμπρός καθίσματα που σύμφωνα με τη Renault προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη. 

Όσον αφορά την τεχνολογία της, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διατίθεται σε μεγέθη 7 και 10’’, ενώ η οθόνη αφής του infotainment είναι διαθέσιμη σε διαμορφώσεις 7 ή 9,3’’. Υποστηρίζει ασύρματα Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και ενσωματωμένη πλοήγηση, κάμερα 360ο και περισσότερα από 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Στα σημαντικότερα περιλαμβάνονται το προσαρμοζόμενο cruise control, με λειτουργία stop & go και η μερικώς αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Η σειρά κινητήριων μονάδων περιλαμβάνει τους συνήθεις ύποπτους, με κορυφαία επιλογή το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό Renault Clio E-Tech των 145 PS, που οδηγήσαμε πριν από περίπου ένα μήνα στις Βρυξέλλες και το οποίο χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν ατμοσφαιρικό 1.600άρη βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Στη χώρα μας, η υβριδική έκδοση του νέου Clio είναι διαθέσιμη τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Τη βασική Evolution με τιμή €28.670, την Evolution Plus που στοιχίζει €29.490, την Techno 145 που κοστίζει €30.260 και την κορυφαία Esprit Alpine που διακρίνεται για τον πιο σπορ εξοπλισμό της που στοιχίζει €32.950. 

2023 Renault Clio

Στη γκάμα του μοντέλου θα προστεθούν αργότερα η δημοφιλής στην χώρα μας έκδοση διπλού καυσίμου TCe 100 LPG με τιμή που θα ξεκινά από τα €21.870, αλλά και η βενζινοκίνητη TCe 90 με τιμή που θα ξεκινά από τα €20.570. Τέλος, το παρόν θα δώσει και η ντίζελ Blue dCi 100 με τιμή που θα ξεκινά ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού από τα €23.970.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube