Στη Λάρισα το πρώτο FIAT 500 Hybrid!

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής FIAT στο Νομό Λάρισας, παρέδωσε το πρώτο υβριδικό FIAT 500 Hybrid στην Ελλάδα!

Από χθες το πιο προηγμένο FIAT 500, με το νέο ήπια υβριδικό σύνολο της μάρκας κυκλοφορεί στους δρόμους της Λάρισας, εντυπωσιάζοντας με το στιλ και την υψηλή του τεχνολογία.  Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής της Ιταλικής μάρκας στο Νομό Λάρισας παρέδωσε στον τυχερό ιδιοκτήτη το FIAT 500 Hybrid στo εντυπωσιακό χρώμα PowderPink της πολυτελούς έκδοσης Star.

Το ήπια υβριδικό σύνολο του 500 Hybrid συνδυάζει το νέο βενζινοκινητήρα 1.000 κ.εκ. της οικογένειας FireFlyμε το ηλεκτρικό σύστημα BSG με συνολική απόδοση 70 ίππους. Το υβριδικό σύστημα βελτιώνει τις επιδόσεις και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 30% και αντίστοιχα τις εκπομπές ρύπων, με αποτέλεσμα το μοντέλο να απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Με το 500 Hybrid, η FIAT παρουσιάζει το ήπια υβριδικό σύστημα σε αυτοκίνητο πόλης και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι ευτυχής που το πρώτο αυτοκίνητο του τύπου στην Ελλάδα κοσμεί με την παρουσία του ήδη τους δρόμους της Λάρισας. 

Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., 5ο χλμ  Λαρίσης - Τρικάλως, Λάρισα 41500, τηλ: 2410 852100