Στην Ελλάδα το νέο Honda CR-V, από €33.650

Στην Ελλάδα το νέο Honda CR-V, από €33.650

Η νέα γενιά του εξαιρετικά πετυχημένου μεσαίου SUV της Honda ξεκίνησε να διατίθεται και στη χώρα μας, αποκλειστικά με 1.5 VTEC Turbo κινητήρα βενζίνης.

Εξελιγμένο σε όλα τα επίπεδα, το νέο μεσαίο SUV της Honda βρίσκεται πλέον στις εκθέσεις της εταιρείας, με μια πολύ ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Πλέον δεν υπάρχει επιλογή για κινητήρα πετρελαίου στη γκάμα, αφού όλες οι εκδόσεις κινούνται από τον 1.5
VTEC Turbo κινητήρα που αποδίδει 173 ή 193 PS. Στην πρώτη περίπτωση συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ενώ στη δεύτερη με ένα CVT που έχει και εφτά προεπιλεγμένες σχέσεις ώστε να κάνει προσομοίωση και χειροκίνητης λειτουργίας. Και οι δύο επιλογές μπορούν να συνδυαστούν και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλο ρόλο στην απόφαση για αφαίρεση του 1.6 i-DTEC κινητήρα από τη γκάμα, έπαιξε και η μεταφορά της γραμμής παραγωγής στην Ιαπωνία.

Μέχρι πρότινος κατασκευαζόταν στη Βρετανία, όπως άλλωστε και ο κινητήρας, οπότε τώρα τα
logistics για μια τέτοια έκδοση θα ήταν υπερβολικά περίπλοκα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στην Ευρώπη και κατόπιν παραγγελίας, το
CR-V διατίθεται και σε 7θέσιες εκδόσεις. Υπάρχουν συνολικά τρία επίπεδα εξοπλισμού, με βασικό το Comfort το οποίο διατίθεται μόνο ως δικίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο, άρα 173 PS. Σύμφωνα με τη συνηθισμένη τακτική Honda, ακόμα και ο βασικός εξοπλισμός είναι πλήρης:Περιλαμβάνει φουλ πακέτο αερόσακων, την ομπρέλα οδηγικών βοηθημάτων Honda Sensing, προβολείς LED, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κλήση έκτακτης ανάγκης, infotainment με οθόνη αφής 5” και επένδυση ταμπλό με ξύλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Honda CR-V

Επόμενη έκδοση είναι η
Elegance που διατίθεται με όλους τους συνδυασμούς κινητήρα/μετάδοσης. Διαθέτει επιπλέον της Comfort τροχούς 18”, προβολείς ομίχλης, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, εσωτερικό καθρέφτη με αυτόματη σκίαση, paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και το λεβιέ ταχυτήτων και το Honda Connect που περιλαμβάνει οθόνη αφής 7”, σύστημα πλοήγησης, 4 θύρες USB, Android Auto και Apple CarPlay, διαδικτυακό ραδιόφωνο κ.α.

Κορυφαία έκδοση είναι η Lifestyle που εισάγεται μόνο κατόπιν παραγγελίας και περιλαμβάνει επιπλέον της Elegance εμπρός φώτα ομίχλης LED, ράγες οροφής, δερμάτινα καθίσματα, κρυφό φωτισμό καμπίνας, ασύρματο κλειδί, λειτουργία απόψυξης του εμπρός παρμπρίζ, ενεργά φώτα στροφής και Blind Spot Detection που πάει πακέτο με παρακολούθηση της κυκλοφορίας στις διασταυρώσεις.

Στο αρχείο που ακολουθεί, θα βρείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για όλες τις εκδόσεις του νέου
CR-V.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube