Škoda Fabia i-con: Πιο hi-tech και από €10.780

Škoda Fabia i-con: Πιο hi-tech και από €10.780

Νέα έκδοση του Fabia 1.0 MPI των 75 PS με hi-tech σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζεται από έγχρωμη οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης 8".

Η γκάμα του Škoda Fabia, πλέον διαθέτει στη γκάμα της μία νέα έκδοση. Πρόκειται για τo Fabia i-con, με τον κινητήρα 1.0 MPI 75 PS, το οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις κυρίως λόγω του hi-tech χαρακτήρα τoυ. 

Το κύριο στοιχείο εξοπλισμού είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που αναβαθμίζει πλήρως το εσωτερικό του μοντέλου. Το συγκεκριμένο σύστημα Multimedia διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Μέσω της οθόνης, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να χειριστούν πληθώρα λειτουργιών όπως: 
- Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό μενού με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης
- Κάμερα οπισθοπορείας
- Δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android
- Δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play Store
- Πρόσβαση και έλεγχο διαφόρων παραμέτρων του αυτοκινήτου
- Υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή κάρτα SD
- Ενσωματωμένο Bluetooth v4.0
 

Škoda Fabia i-con

Σε πιο τεχνικό επίπεδο, η οθόνη LCD έχει ανάλυση 1024x600 (HD), με καρδιά του συστήματος Multimedia έναν 4πύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή της INTEL. Το σύστημα διαθέτει μνήμη 2GB και εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 16GB. Επικοινωνεί με εξωτερικές μονάδες είτε με θύρα USB 2.0 είτε με κάρτα SD, ενώ από τη θύρα USB μπορεί να «διαβάσει» σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως 1ΤΒ!

Škoda Fabia i-con

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το Fabia i-con, ενδεικτικά, εκτός άλλων, διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα για έλεγχο της ευστάθειας, των φρένων και της δυναμικής λειτουργίας. Όλους τους κλασικούς αερόσακους, συμπεριλαμβανομένου τύπου κουρτίνας για την προστασία του κεφαλιού, με αυτόν του συνοδηγού να προσφέρει δυνατότητα απενεργοποίησης.

Škoda Fabia i-con

Επιπλέον διαθέτει κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air conditioning κ.λπ. Ενώ εξωτερικά ξεχωρίζει από τη σήμανση «i-con tech inside».

Το ŠKODA Fabia i-con διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των €10.780, ενώ μπορεί να αγοραστεί μέσω του προγράμματος Škoda Clever Plan, με 119 ευρώ/μήνα και με τέσσερα χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube