To Puma το πιο καλοπουλημένο Ford στην Ευρώπη

To Puma το πιο καλοπουλημένο Ford στην Ευρώπη

Για πρώτη φορά ένα SUV στην κορυφή των προτιμήσεων των αγοραστών. 

To Ford Puma έγινε το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Ford στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Puma είναι το πρώτο SUV της μάρκας που κατακτά την κορυφή των πωλήσεων, εκτοπίζοντας από τη θέση αυτή το Fiesta που για χρόνια ήταν το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της μάρκας. 

Η επιτυχία αυτή του Puma, έχει να κάνει πρώτον με την προτίμηση που δείχνουν γενικώς οι καταναλωτές προς τη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων και δεύτερον με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μια πλήρη γκάμα εκδόσεων.

Πέρα από τον μοντέρνο σχεδιασμό το Ford Puma διαθέτει μια γκάμα από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την οδηγική σας απόλαυση. Ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογιών, όπως οι επιλεγόμενες λειτουργίες οδήγησης και το σύστημα Ford Co-Pilot360, συνεργάζονται για να συμβάλουν στη διαχείριση της επιτάχυνσης, της πέδησης, ακόμα και της οδήγησης. Αυτές περιλαμβάνουν το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα Pre-Collision Assist και το σύστημα Evasive Steering Assist, που ανιχνεύουν τον δρόμο μπροστά σας και σας προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube