Προσφορές Honda Dream Offers και το Μάιο

Προσφορές Honda Dream Offers και το Μάιο

Η ελληνική αντιπροσωπεία συνεχίζει το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers, με σημαντικά οφέλη για όλα τα μοντέλα της φίρμας.

Για όποιον σκέφτεται να αποκτήσει κάποιο ετοιμοπαράδοτο Honda Civic 5D, Civic 4D, CR-V ή HR-V έως τις 30 Μαΐου, η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προσφέρει μια σειρά από σημαντικά οφέλη, στο πλαίσιο του προωθητικού προγράμματος Honda Dream Offers.

Πιο συγκεκριμένα, στο Civic όφελος έως €2.100, με τιμή που ξεκινάει από  €20.900, και ένα έτος δωρεάν ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου και ειδικότερα για την έκδοση Civic 4D 1.5 Comfort. Στο HR-V το όφελος φτάνει τα €1.800.

Στην περίπτωση του μεγαλύτερου Honda CR-V, στις εκδόσεις βενζίνης προσφέρεται έκπτωση έως €3.300 και ένα έτος δωρεάν ασφάλιση, για συγκεκριμένο απόθεμα αυτοκινήτων, ενώ στο CR-V Hybrid το όφελος φτάνει τις €2.500.

Το Honda Jazz 1.3 συνοδεύεται από πέντε χρόνια δωρεάν service, κι αυτό αφορά τόσο το ετοιμοπαράδοτο απόθεμα όσο και τις νέες παραγγελίες. Επιπλέον, προσφέρονται δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για συγκεκριμένα οχήματα, ενώ κανένα αυτοκίνητο της Honda δεν επιβαρύνεται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.

Oι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν απολαμβάνοντας 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης και 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist. Και να εκμεταλλευθούν το πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda, καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda.

Δείτε περισσότερα για τις προσφορές Honda Dream Offers και για το πρόγραμμα Honda Family, στη σελίδα της Honda.

Honda Jazz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube