Πρόγραμμα «εγγύηση τιμής» από την Peugeot

Πρόγραμμα «εγγύηση τιμής» από την Peugeot

Η Peugeot «κλειδώνει» την τιμή του αυτοκινήτου με την παραγγελία και εγγυάται πως θα είναι η ίδια όταν το παραλάβεις. 

Με την αυτοκινητοβιομηχανία να υποφέρει από την έλλειψη ημιαγωγών, οι παραδόσεις αυτοκινήτων έχουν πάει πολύ πίσω. Αυτό σημαίνει πως αν παραγγείλεις ένα αυτοκίνητο σήμερα μπορεί να χρειαστούν έξι μήνες ή ακόμη περισσότερο έως ότου φτάσει στα χέρια σου.

Στο διάστημα αυτό κινδυνεύεις να υποστείς ανατιμήσεις και να δεις το αυτοκίνητό σου να έρχεται ακριβότερο από την αρχική τιμή που είχε όταν το παρήγγειλες.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, αντιλαμβανόμενη την ανασφάλεια που έχει προκληθεί από την ευρύτερη αστάθεια της αγοράς, προλαμβάνει τις εξελίξεις και εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία θα παίρνουν μία τελική, «κλειδωμένη τιμή».

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε αυτοκινήτου της γκάμας επιθυμούν απροβλημάτιστα, αφού η συμφωνημένη τιμή των παραγγελιών θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις. 

Η «εγγύηση τιμής» προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube