Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Audi S3 Sportback; [video]

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Audi S3 Sportback; [video]

Η κορυφαία (μέχρι στιγμής) έκδοση του A3 φέρει την υπογραφή της Audi Sport.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ανακοίνωσε την τιμή του νέου S3 Sportback, η οποία ξεκινά στη χώρα μας από τα €65.360.

Η τέταρτη γενιά Audi S3 Sportback (8Y) που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, φορά υπετροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 TFSI που αποδίδει 310 PS μεταξύ 5.450-6.500 rpm και 400 Nm μεταξύ 2.000-5.450 rpm. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλόυ συμπλέκτη S tronic 7 σχέσεων και του συστήματος τετρακίνησης quattro. Χάρη σε όλα αυτά, το premium μικρομεσαίο hot hatch επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,8" και έχει τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Έχουμε επίσης σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση (προαιρετικά ενεργή), αεριζόμενους δίσκους φρένων, επιλογή προγράμματος οδήγησης μέσω του Audi drive select και πλούσιο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης.

Audi

Αισθητικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα A3 χάρη στα προαιρετικά φώτα matrix LED, τις ζάντες 18" ή 19" και το πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο. Αυτό περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, γρίλια Singleframe με διαφορετικό μοτίβο σε σχέση με τις εκδόσεις S Line, προεκτάσεις των μαρσπιέ, αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας και διαχύτη με τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Οι λεπτομέρειες (εμβλήματα, γρίλια, εισαγωγές αέρα, πλαίσιο παραθύρων, εξατμίσεις, διαχύτης κτλ) μπορεί να είναι βαμμένες σε ασημί ή σε μαύρη απόχρωση για πιο σκοτεινό look.

Στο εσωτερικό έχουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3" Audi virtual cockpit, το προαιρετικό heads-up display και την κεντρική οθόνη αφής με διάμετρο 10,25" ή 12,3" που ενσωματώνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI. Η πολεμική ατμόσφαιρα ενισχύεται από τα σπορ καθίσματα που προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη, τον εσωτερικό φωτισμό, τα αλουμινένια πεντάλ, το flat bottom τιμόνι και τις λεπτομέρειες από αλουμίνιο ή carbon-fibre.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube