Opel: Νέες τιμές για τα Adam και Insignia

Opel: Νέες τιμές για τα Adam και Insignia

Δείτε τον ανανεωμένο αναλυτικό τιμοκατάλογο των δύο μοντέλων.

Σε ανακοίνωση τιμοκαταλόγου με τα νέα τέλη ταξινόμησης για τα Adam και Insignia, προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel.

Το ξεχωριστό μίνι της Opel προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού, με το βασικό 1.2 Jam να ξεκινά από τα 13.300 ευρώ. Για την κορυφαία έκδοση S με τον 1.4 τούρμπο των 150 ίππων, η τιμή είναι πλέον 17.200 ευρώ.

Για το οικογενειακό Insignia, που προσφέρεται σε 4θυρο, 5θυρο, στέισον (Sports Tourer) και crossover έκδοση (Country Tourer), η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 22.000 ευρώ και αφορά την έκδοση κινητήρα με τον 1.4 τούρμπο των 140 ίππων (4θυρο και 5θυρο). Για την αντίστοιχη έκδοση κινητήρα του Sports Tourer θα πρέπει να εκταμιεύσετε 27.400 ευρώ. Τέλος, το crossover Country Tourer προσφέρεται με τετρακίνηση Adaptive 4x4 σε μία έκδοση κινητήρα με τον 2.0 CDTI των 176 ίππων και κοστίζει 38.000 ευρώ.

Για να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων της Opel, ανοίξτε ή κατεβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία Excel.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube