node/37529

Οι τιμές του επαναφορτιζόμενου υβριδικού Volvo XC40 T5 Twin Engine [video]

Με συνδυαστική ισχύ 262 PS και ηλεκτρική αυτονομία 50-54 km.

Η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του Volvo XC40 T5 Twin Engine έφτασε στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα € 51.504.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του T5 Twin Engine συνδυάζει 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 262 PS, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,3” και τελική ταχύτητα 205 km/h. Παράλληλα, οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 38-43 g/km, η μέση κατανάλωση καυσίμου στα 1,7-1.9 l/100 km και η ηλεκτρική αυτονομία διαμορφώνεται στα 50-54 km (κύκλος NEDC) ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Από τη βασική έκδοση Momentum, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό XC40 εξοπλίζεται με ζάντες 18", ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3", οθόνη αφής 9", προβολείς LED, Cruise Control, Lane Keeping Aid κ.α. Η έκδοση R-Design έχει σπορ σασί, σπορ πινελιές στην εξωτερική σχεδίαση (μάσκα, ζάντες, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και ποδιές), navigation pro, επενδύσεις από ύφασμα Nubuck και δέρμα στα καθίσματα κ.α. ενώ η Inscription ξεχωρίζει από τις ζάντες με έξι ακτίνες, τα δερμάτινα καθίσματα Comfort και τις εσωτερικές διακοσμητικές επιφάνειες από ξύλο Driftwood.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων στον παρακάτω πίνακα:

Έκδοση Τιμή
Volvo XC40 T5 Twin Engine Momentum € 51.504
Volvo XC40 T5 Twin Engine Momentum Pro € 53.314
Volvo XC40 T5 Twin Engine R-Design € 56.933
Volvo XC40 T5 Twin Engine Inscription € 56.515
node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS