Οι τιμές του ανανεωμένου Škoda Kodiaq στην Ελλάδα

Οι τιμές του ανανεωμένου Škoda Kodiaq στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Škoda ανακοίνωσε τη διάθεση του ανανεωμένου Kodiaq στην εγχώρια αγορά.

Η Škoda ανακοίνωσε την διάθεση του νέου Kodiaq στην ελληνική αγορά. Το μεγάλο SUV της φίρμας ανανεώθηκε πρόσφατα και απέκτησε πιο φρέσκια σχεδίαση, περισσότερη τεχνολογία και αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων προκειμένου να συνεχίσει την μέχρι σήμερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία. 

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση οι μεγαλύτερες αλλαγές στη ναυαρχίδα των SUV της Škoda, που τοποθετείται στη γκάμα πάνω από τα Kamiq και Karoq, εντοπίζονται στη μάσκα με τα νέα λεπτότερα φώτα LED, τη φαρδύτερη γρίλια και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με την ενιαία εισαγωγή αέρα. Πίσω έχουμε νέα φώτα LED με τρισδιάστατο σχεδιασμό, νέα αεροτομή gloss black με προεκτάσεις στα πλάγια και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με νέους ανακλαστήρες και διακοσμητικό διαχύτη. 

Στο εσωτερικό του νέου Kodiaq, η ανανέωση είναι αισθητή χάρη σε νέα διακοσμητικά, πρόσθετες ραφές και το εκτεταμένο φάσμα λειτουργιών του ατμοσφαιρικού φωτισμού LED. Για πρώτη φορά, διαθέσιμα εργονομικά καθίσματα με διάτρητο δέρμα και ηλεκτρική ρύθμιση πολλαπλών σταδίων, εξαερισμό και λειτουργία μασάζ. Διαθέσιμα επίσης είναι οικολογικά καθίσματα για τα επίπεδα εξοπλισμού Ambition και Style με υψηλής ποιότητας, βιώσιμες ταπετσαρίες από vegan, ανακυκλωμένα υλικά.

Kodiaq

Το ανανεωμένο SUV μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit των 10,25’’, αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα ήχου της CANTON με συνολική απόδοση 625 Watt. Παράλληλα, προσφέρει δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών μέσω μιας θύρας USB-C, ενώ στην κεντρική κονσόλα μπορεί να πραγματοποιηθεί ασύρματη φόρτιση ενός smartphone, σε ειδικό phone box. Το infotainment είναι συμβατό με τις τεχνολογίες Wireless SmartLink, Android Auto και Apple CarPlay. 

Αρχικά το ανανεωμένο Kodiaq είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τον 1.5 TSI των 150 PS που διαθέτει και την τεχνολογία Active Cylinder που απενεργοποιεί τους δύο κυλίνδρους για μείωση της κατανάλωσης και τον ντίζελ 2.0 TDI που αποδίδει επίσης 150 PS. Και τα δυο μοτέρ είναι διαθέσιμα με το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, με τον βενζινοκινητήρα να είναι ο μόνος που προσφέρει την επιλογή χειροκίνητου σαζμάν και τον ντίζελ την επιλογή τετρακίνησης.

ΈκδοσηΤιμή
1.5 TSI ACT Ambition€27.000
1.5 TSI ACT DSG7 Ambition€31.500
1.5 TSI ACT DSG7 Sportline€38.200
2.0 TDI DSG7 Ambition€31.900
2.0 TDI DSG7 Style€38.900
2.0 TDI DSG7 Sportline€39.900
2.0 TDI DSG7 4×4 Ambition€36.300


[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube