Οι τιμές των νέων BMW X5 M Competition και Χ6 Μ Competition στην Ελλάδα

Οι τιμές των νέων BMW X5 M Competition και Χ6 Μ Competition στην Ελλάδα

Οι νέες BMW X5 M Competition και Χ6 Μ Competition των 625 PS είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει το κόστος απόκτησής τους.

BMW X6 M Competition, BMW X5 M Competition

Μετά το ντεμπούτο των ανανεωμένων X5 και Χ6, ο Βαυαρός κατασκευαστής αποκάλυψε τις νέες BMW X5 M Competition και X6 M Competition με τα δύο σπορ SUV να είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία και στη χώρα μας. 

Κάτω από το καπό τους βρίσκεται ο twin-turbo 4.4 lt V8 που πλέον συνεργάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 12 PS και 200 Nm ροπής, τοποθετημένο μέσα στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η ισχύς του συστήματος αγγίζει τους 625 PS και η ροπή τα 750 Nm.

BMW X5 M Competition

Αν και η ισχύς δεν έχει αυξηθεί σε σχέση με τους προκατόχους τους, η BMW ισχυρίζεται ότι η υβριδική υποβοήθηση προσφέρει ακόμα καλύτερη επιτάχυνση από στάση και περισσότερη οικονομία καυσίμου.

Ως αποτέλεσμα, οι νέες X5 M Competition και X6 M Competition ολοκληρώνουν το σπριντ για τα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,9". Η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 250 km/h, όμως με την επιλογή του πακέτου M Driver’s Package, η τελική των δύο SUV μπορεί να αυξηθεί στα 285 km/h.

BMW X6 M Competition

Όπως και τα συμβατικά αδελφάκια τους, εξωτερικά, οι νέες X5 Μ Competition και X6 M Competition διαθέτουν νέα φώτα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, ενώ το χαρακτηριστικό kidney grille είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, τα βλέμματα τραβάει το BMW Curved Display που αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9" για το infotainment. Το σύστημα λειτουργεί με το BMW Operating System 8, που διαθέτει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τεχνολογία 5G.

BMW X6 M Competition

Η τιμή εκκίνησης της νέας BMW X5 M Competition στην Ελλάδα είναι οι €196.600, ενώ η νέα X6 M Competition ξεκινά από τις €200.350.

Πηγή: BMW

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube