Το Nissan Qashqai και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων

Το Nissan Qashqai και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων

To Nissan Qashqai, το μοντέλο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, τόσο για τον μήνα Μάρτιο όσο και συνολικά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Nissan Qashqai

Με εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων στην δημοφιλέστατη κατηγορία C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο του 2024 το μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV καταγράφοντας μερίδιο 17,7%, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων. Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%.

Το Nissan Qashqai είναι το δημοφιλέστερο C-SUV της ελληνικής αγοράς για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%

Nissan Qashqai

Το Qashqai διατίθεται σε μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων, σε μοναδικές προσφορές, από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-POWER, την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς του Qashqai στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube