Προ των πυλών το νέο Nissan Juke

Προ των πυλών το νέο Nissan Juke

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς crossover θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες και θα έχει αρκετές αισθητικές διαφορές.

Η Nissan ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αντικαταστάτη του Juke, με τη νέα γενιά του μοντέλου να ακολουθεί διαφορετικό σχεδιαστικό μονοπάτι, χωρίς να γίνει «συντηρητικό».

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς εμπορικά Nissan Juke έχει «γεννηθεί» στο Σχεδιαστικό Κέντρο της φίρμας στο Λονδίνο και θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες σε κάποια από τις ερχόμενες Διεθνείς Έκθεσεις. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει αμέσως μετά, μέσα στο 2019 δηλαδή.

Το νέο Nissan Juke θα βασίζεται στην πλατφόρμα των πιο σύγχρονων Nissan Micra και Renault Clio, και η γκάμα κινητήρων θα απαρτίζεται από τους βενζινοκινητήρες 0.9 και 1.2 DIG-T και τον τουρμποντίζελ των 1,5 λίτρων. Σύστημα τετρακίνησης θα υπάρχει διαθέσιμο στη γκάμα, αλλά θα εφοδιάζει τις αυτόματες εκδόσεις.

Σχεδιαστικά, όπως μπορούμε να δούμε και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον βρετανικό Τύπο, η νέα γενιά του Nissan Juke θα αποκτήσει έντονες ακμές και ανάγλυφες επιφάνειες, με το εμπρός μέρος να διαθέτει μεγάλη μάσκα και ευμεγέθεις αεραγωγούς. Η οροφή θα διατηρήσει την κλίση που έχει και η πρώτη γενιά, όπως και οι πίσω πόρτες τις κρυφές χειρολαβές.

Nissan Juke 2015

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube