Νέες αναβαθμίσεις για την Ford Mustang Mach-E

Νέες αναβαθμίσεις για την Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E δέχθηκε μια νέα σειρά αναβαθμίσεων στις οποίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων βελτιωμένη ικανότητα ρυμούλκησης έως 1.500 kg, καθώς και νέα χρώματα.

Σε συνέχεια της διαρκούς βελτίωσης του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου, η Ford προχώρησε σε νέες αναβαθμίσεις της Mustang Mach-E, εισάγοντας στο SUV της περισσότερη άνεση και στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί μπορούν πλέον να ρυμουλκούν με ευκολία μεγαλύτερα τρέιλερ και τροχόσπιτα. Οι πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E που είναι εξοπλισμένες με τη μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας των 98 kWh μπορούν τώρα να ρυμουλκήσουν έως και 1.500 kg, από 1.000 kg που ήταν έως τώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι περίπου το 80% των πελατών της Mustang Mach-E μέχρι σήμερα έχει μεταβεί στη Ford από άλλες μάρκες αυτοκινήτων, καθώς επίσης ότι μέχρι σήμερα τη φετινή χρονιά, το πρώτο ηλεκτρικό μέλος της οικογένειας Mustang έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τη βενζινοκίνητη Mustang με αναλογία 8 προς 1.

Ford Mustang Mach-E

«Η Mustang Mach-E εξελίχθηκε από την αρχή για να προσφέρει το χαρακτήρα και τις επιδόσεις της εμβληματικής Mustang. Τώρα, έχουμε καταστήσει το πρώτο SUV μέλος της οικογένειας Mustang ακόμα πιο ελκυστικό για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την ηλεκτρική επανάσταση» δήλωσε ο Martin Sander, General Manager, του τμήματος Ford Model e στην Ευρώπη.

Παράλληλα, οι πελάτες της Mustang Mach-E επωφελούνται πλέον από μία ευρύτερη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης. Διαθέσιμη έως τώρα μόνο στα μοντέλα με κίνηση σε όλους τους τροχούς, η έκδοση Premium προσφέρεται πια και στις πισωκίνητες εκδόσεις που εξοπλίζονται με την μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας 98 kWh, προσθέτοντας στάνταρ ζάντες αλουμινίου 19”, Adaptive LED προβολείς με Glare-Free Auto High Beam, ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε οκτώ κατευθύνσεις, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και κόκκινες δαγκάνες φρένων, σε συνδυασμό με μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες.

Ford Mustang Mach-E

Τέλος, οι εντυπωσιακές επιλογές εξωτερικών χρωμάτων Vapor Blue και Carbonized Grey διατίθενται τώρα μαζί με τις νέες 19’’ ζαντών αλουμινίου σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, σε όλη τη γκάμα της Mustang Mach-E.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube