Νέα Lancia Musa 2011

Νέα Lancia Musa 2011

Στη γκάμα του μοντέλου για το 2011 έχουν προστεθεί δύο νέα χρώματα αμαξώματος, αυτά του ιριδίζοντος Λευκού Raffaello και του ξεχωριστού μολυβί – γκρι Mantegna, που συνδυάζονται από τις νέες υφασμάτινες επενδύσεις New City (με χαραγμένο το λογότυπο «Μ» της Musa επάνω τους), σε μαύρη ή καφέ απόχρωση.
Επίσης προσφέρονται δύο πλούσιες εκδόσεις (Gold, Platinum), 2 κινητήρες (βενζίνης και πετρελαίου, αμφότεροι 95 ίππων)  επιλογή μεταξύ χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και όλος ο μέχρι τώρα προαιρετικόο της εξοπλισμό οσυμπεριλαμβανομένων των πακέτων εξοπλισμού, των χειροποίητων δερμάτινων επενδύσεων Poltrona Frau κτλ. Από τους 2 κινητήρες, ο κινητήρας πετρελαίου είναι εντελώς καινούριος, τεχνολογίας Multijet 2ης γενιάς, που αποδίδει 95 ίππους, έχει προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro5 χάρη στο φίλτρο καταλοίπων πετρελαίου (DPF) και διαθέτει και αυτός το σύστημα Start&Stop για οικονομία στην καθημερινή χρήση.
Νέοι είναι επίσης οι εξωτερικοί καθρέπτες αλλά και οι  κυλινδρικοί προβολείς που της χαρίζουν «οικογενειακή» ταυτότητα σε συνάρτηση με τα άλλα μοντέλα της γκάμας Lancia (Delta, νέο 5θυρο Ypsilon). Με το νέο κινητήρα πετρελαίου Multijet II, 95 ίππων, η Musa καταναλώνει 4,3 λίτρα καυσίμου/100 χλμ. και πετυχαίνοντας εκπομπές CO2 114 γρ./χλμ.
Οι εκπομπές CO2  του κινητήρα 1.4 16v 95hp με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DFN, το οποίο διαθέτει και σειριακή (+-) εκτός από εντελώς αυτόματη λειτουργία: ανέρχονται σε μόλις 130 γρ./χλμ. και η μικτή κατανάλωση σε μόλις 5,6 λίτρα/100χλμ.,
Όλες οι εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού της Musa προσφέρονται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας.
Η Musa 1.4 16v 95hp Euro 5 S&S προσφέρεται στην αρχική της έκδοση (Gold) στην τιμή των 16.400 €. Η έκδοση Gold είναι πλήρης σε εξοπλισμό καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμό, 4 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS (Brake Assist System), trip computer, πίσω φώτα τύπου LED, συρόμενα πίσω καθίσματα, ράδιοCD κα. Η αντίστοιχη τιμή για την πλουσιότερη έκδοση Platinum διαμορφώνεται στις 18.700 €. Για τις εκδόσεις με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DFN η επιβάρυνση είναι μόνο 1.100 € σε σχέση με τις αντίστοιχες χειροκίνητες, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου 1.3 Multijet ΙΙ 95hp Euro5 Start&Stop διατίθεται μόνο στην έκδοση Platinum με τιμή εκκίνησης τις 21.000 €.
Όλη η ανανεωμένη γκάμα της Musa μπορεί να αποκτηθεί με χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,9% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες και συνδυάζεται με την εκάστοτε προωθητική ενέργεια. Ισχύει παράλληλα και χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0-30% προκαταβολή, 8,40% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση από 30 έως 72 μήνες, στο οποίο ισχύει αυξημένη προωθητική ενέργεια. Και τα δύο χρηματοδοτικά προγράμματα συνδυάζονται με το όφελος κρατικής απόσυρσης, το οποίο στην περίπτωση της Musa αντιστοιχεί σε 960 €.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube