Νέα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ford

Νέα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ford

Η απόκτηση ενός Ford γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance με επιτόκιο από μόλις 2,99% και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Ford Puma

Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της γκάμας Ford -από τα Fiesta, Puma και Focus έως τα Kuga, Explorer και Mustang Mach-E-, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει μέσω της Ford Finance μια νέα και ολοκληρωμένη γκάμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων για όλους τους πελάτες λιανικής που εξασφαλίζουν μοναδική ευελιξία και προνόμια και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες τους.

Σημείο αναφοράς των νέων προγραμμάτων είναι το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο, το οποίο ξεκινά από μόλις 2,99% εξασφαλίζοντας στους πελάτες μια συμφέρουσα αλλά και ελκυστική συνάμα μηνιαία δόση, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξουν. 

Ταυτόχρονα, με γνώμονα κάθε αγοραστής να βρει το πακέτο που ταιριάζει ιδανικά στις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις, τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance προσφέρουν επίσης χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από το 15% της αξίας του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια έως και 84 μήνες.

Ford
 
Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς 2,99% για τα μοντέλα της Ford, προσφέρουν στους πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους αυτοκίνητο σημαντικό όφελος συγκριτικά με τα επιτόκια των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αγοράς*. Πιο συγκεκριμένα:

Fiesta:  Όφελος από 1.500 έως 2.200 ευρώ
Puma:  Όφελος από 1.800 έως 2.600ευρώ
Focus:  Όφελος από 1.900 έως 2.800 ευρώ
Kuga:  Όφελος από 2.500 έως 3.600 ευρώ
Mustang Mach-E:  Όφελος από 4.400 έως 6.400 ευρώ
Ford Explorer:  Όφελος από 6.600 έως 9.700 ευρώ

Επιπλέον όλων των παραπάνω, η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που η Ford προσφέρει τώρα για τα επιβατικά μοντέλα της γκάμας της** κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόφαση για την απόκτηση τους, ενισχύοντας το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης το οποίο θα απολαμβάνουν οι πελάτες της για πολλά χρόνια μετά την αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγύηση 5 ετών της Ford Protect είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ενώ όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο επίσημο δίκτυο Ford στα πλαίσιά της, εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αξία μεταπώλησης των μοντέλων Ford.

Πηγή: Ford

*Ο υπολογισμός του οφέλους έχει γίνει με βάση τα χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς με επιτόκιο 7,5% έως 9,5%, με προκαταβολή 45% και διάρκεια 60 μήνες, για τις βασικές εκδόσεις των μοντέλων. ** Εξαιρούνται τα μοντέλα Mustang και Explorer.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube