Νέα έκδοση εξοπλισμού Sport για την Alfa Romeo Giulietta

Νέα έκδοση εξοπλισμού Sport για την Alfa Romeo Giulietta

Με ξεχωριστή εμφάνιση, πολύ πλούσιο εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, η Giulietta Sport προστίθεται στη γκάμα του μοντέλου.

Μια νέα έκδοση εξοπλισμού με την ονομασία Sport θα υπάρχει από εδώ κι εμπρός στη γκάμα της Alfa Romeo Giulietta.

Θα είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με τον 1.4Τ κινητήρα των 120
PS, με τον 1.4Τ MultiAir των 150 PS καθώς και με τον 1.600άρη ντίζελ των 120 PS. Αντίστοιχα, οι τιμές τους είναι €18.050, €20.600 και €20.900. Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι η τιμή προ φόρων και των τριών εκδόσεων (όπως και όλων των Giulietta πλην της κορυφαίας Veloce) είναι κάτω από τα €17.000, με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται στην αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM-2 120 PS

Στο πλουσιότατο βασικό πακέτο εξοπλισμού όλων των Giulietta, η έκδοση Sport προσθέτει σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, 17άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, σκούρα πίσω κρύσταλλα, cruise control, μαύρη επένδυση στον ουρανό και τις κολόνες της καμπίνας, καθώς και εμπρός υποβραχιόνιο.

Alfa Romeo Giulietta Sport

Υπάρχουν 12 διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα, ωστόσο το πιο ιδιαίτερο μάλλον είναι το μπλε
Misano που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και δύο προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού, τα Tech και Carbon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: Alfa Romeo Giulia 2.0 MultiAir 200 PS

Το πρώτο περιλαμβάνει ηχοσύστημα της Alpine με οθόνη αφής 7”, υποστήριξη video, Bluetooth audio streaming, θύρες USB/Aux/HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι, κάμερα οπισθοπορείας (προϋποθέτει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος) και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών.

Το δεύτερο αναλαμβάνει να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνιση της
Giulietta, με λεπτομέρειες carbon look στη γρίλια, τους καθρέφτες, στα φώτα, τα πλευρικά μαρσπιέ, τα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό.

[Πηγή:
Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube