node/33426

Με €18.290 το Kia Ceed 1.0 T-GDi Premium

Η έναρξη των πωλήσεων σπορ επιπέδου εξοπλισμού GT Line, σημαίνει εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά για τα Premium.

Η έλευση της έκδοσης GT Line στην γκάμα του νέου Ceed αντικαθιστά στην ουσία μέχρι πρότινος κορυφαία Premium.

Αυτό σημαίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά για την τελευταία, με τιμή στα €18.290 για τα 20 αυτοκίνητα που έχουν απομείνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PS

Ο εξοπλισμός της είναι περισσότερο από πλούσιος, περιλαμβάνοντας πληρέστατο πακέτο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (ακόμα και αυτόματο φρενάρισμα, ενεργή διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση ορίων ταχύτητας, προειδοποίηση απόσπασης προσοχής) και αντίστοιχο άνεσης. Στάνταρ είναι ακόμα ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, cruise control, σαλόνι με δερμάτινες και υφασμάτινες επενδύσεις, piano black επένδυση, 17άρες ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας και infotainment με οθόνη αφής 7”.

Στα αρχεία που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τόσο τον αναλυτικό εξοπλισμό της έκδοσης, όσο και τον πλήρη τιμοκατάλογο του μοντέλου.

[Πηγή: Kia]
 

node/39690

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3; [video]

Άνοιξε και στη χώρα μας ο κατάλογος παραγγελιών για την νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Αργύρης Τούντας Επικοινωνία

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3; [video]

Η iX3 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV (SAV σύμφωνα με την εταιρεία) της BMW αλλά και το πρώτο μοντέλο της που διατίθεται με τέσσερα συστήματα κίνησης: Δηλαδή με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα.

Στη χώρα μας η τιμή καθορίστηκε στις €67.900. Αν και ελάχιστη σημασία έχει κάτι τέτοιο για εκείνον που θα αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, η iX3 δεν πριμοδοτείται με την επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθότι η αρχική τιμή της προ φόρων ξεπερνάει τις €50.000.

Όλες οι πληροφορίες για την νέα BMW iX3 [video]

Πέρα από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού  υπάρχουν επίσης τα πακέτα Inspiring και Impressive, τα οποία συμπληρώνουν με διαφορετικές επιλογές σε επενδύσεις, τροχούς τον εξοπλισμό. Υπάρχει βέβαια και μια τεράστια λίστα προαιρετικού εξοπλισμού, όπου περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία ασφάλειας, συνδεσιμότητας, άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, τονίζοντας την κορυφαία τεχνολογική εικόνα της iX3 .

TAGS
node/39687

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των FIAT, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Στο πλαίσιο του νέου τρόπου υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης, η FCA Greece, ανακοινώνει του νέους τιμοκαταλόγους των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth που περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών έως και 1.500 ευρώ.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των FIAT, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (Ε.Τ.Τ.) για τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, η FCA Greece ανακοινώνει τους νέους τιμοκαταλόγους των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth. Λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού του Ε.Τ.Τ., οι τιμοκατάλογοι παρουσιάζουν μειώσεις τιμών που ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση φτάνουν έως και τα 1.500 ευρώ.

Παράλληλα με το όφελος που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη, η FCA Greece διατηρεί σε ισχύ τα ιδιαίτερα προνομιακά εμπορικά προγράμματα για τις μάρκες της. Συγκεκριμένα, για τα μοντέλα της Fiat, το πρόγραμμα Fiat Restarts You εξασφαλίζει σημαντικό όφελος έως 4.000 ευρώ, διαμορφώνοντας -σε εξαιρετικά συμφέροντα επίπεδα- την τιμή αγοράς δημοφιλών μοντέλων, όπως είναι το Panda (από 9.990 ευρώ), το 500 Hybrid (από 12.200 ευρώ), το 500Χ (από 16.990 ευρώ) και το Tipo (από 12.700 ευρώ). Το πρόγραμμα Fiat Restarts You περιλαμβάνει παράλληλα για όλα τα μοντέλα 5ετη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 200.000 km., η οποία συνδυάζεται και με δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Αντίστοιχα για τα μοντέλα της Jeep, το πρόγραμμα Jeep Freedom Days περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις έως 10.000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021, αλλά και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως 160.000 km. και δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας.

Τέλος στην Alfa Romeo -μέχρι και το τέλος Αυγούστου- θα ισχύει η προνομιακή προσφορά για την Giulietta που διαμορφώνει την τιμή της από τις 15.990 ευρώ, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021 και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000 km.

Οι προτεινόμενοι τιμοκατάλογοι λιανικής πώλησης είναι διαθέσιμοι στους παρακάτω συνδέσμους:

[Πηγή: FCA Greece]