To κιτ παραγγελίας του νέου Ford GT [video]

To κιτ παραγγελίας του νέου Ford GT [video]

Καλοί οι ψηφιακοί διαμορφωτές, αλλά αλλιώς είναι να εξατομικεύεις το supercar σου με χειροπιαστά υλικά και αντικείμενα.

Για να βοηθήσει η Ford στην διαμόρφωση και εξατομίκευση του νέου της supercar, δημιούργησε ένα ειδικό κιτ που θα σταλεί στους υποψήφιους αγοραστές που έχει εγκριθεί η αίτησή τους για την απόκτηση του μοντέλου.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το περιορισμένης παραγωγής supercar της Ford χρειαζόταν κάτι πιο «προσωπικό» για τους πελάτες του, απ’ ότι μία ψηφιακή εντολή παραγγελίας μέσω υπολογιστή.

Το κουτί του κιτ είναι κατασκευασμένο από τα ίδια ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται και στο νέο GT, και ανοίγει μέσω ενός μάνταλου ασφαλείας που προέρχεται από το αγωνιστικό Ford GT. Στη βάση της πρόσοψης του κουτιού, υπάρχει και χώρος για τον αριθμό VIN του αυτοκινήτου, που θα σταλεί στον ιδιοκτήτη όταν αρχίσει να κατασκευάζεται η «παραγγελία» του.

Μέσα στο κιτ βρίσκουμε οχτώ αυθεντικά δείγματα των διαθέσιμων χρωμάτων μαζί με τις προαιρετικές αγωνιστικές λωρίδες και τις έξι διαφορετικές ζάντες που μπορεί να εξοπλιστεί, μαζί με τις βαμμένες δαγκάνες των φρένων.

Επιπλέον, βρίσκουμε τις διαθέσιμες ταπετσαρίες σε δέρμα και alcantara, καθώς και όλα τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διακοσμητικές φάσες της καμπίνας.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube