Κέρδος έως €3.000 στην αγορά οποιουδήποτε νέου Subaru

Κέρδος έως €3.000 στην αγορά οποιουδήποτε νέου Subaru

Η νέα προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας αφορά τα XV, Impreza, Forester, καθώς και το νέο Outback που μόλις παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά.

Η Πλειάδες Motors AE, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία σε όποιον θέλει να αποκτήσει ένα αξιόπιστο, αυτόματο, τετρακίνητο και «made in Japan» καινούργιο αυτοκίνητο.

SUV, Crossover ή αυτοκίνητο πόλης, η Subaru η γκάμα της ιαπωνικής φίρμας καλύπτει όλες τις ανάγκες και μάλιστα άμεσα, καθώς η νέα προσφορά, με όφελος έως και €3.000, αφορά την αγορά οποιουδήποτε νέου, ετοιμοπαράδοτου μοντέλου SUBARU!

Σ’ αυτή περιλαμβάνονται τα Subaru XV, Impreza, Forester καθώς και το νέο Outback που μόλις λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά. Ισχύει για παραγγελίες νέων αυτοκινήτων Subaru μέχρι 17 Ιουλίου 2021 βάσει διαθεσιμότητας αποθέματος.

Επιπλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει την πιο ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική εμπειρία σε Test-drive όλων των SUV της. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στο 210 6800 800 προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού που τους εξυπηρετεί καλύτερα. 

Η έκθεση της Subaru είναι ανοιχτά 9.30 - 20.30 καθημερινά (το Σάββατο μέχρι τις 14.00) και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου.

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube