Jeep: Νέα υπηρεσία Jeep mobility by Mopar 

Jeep: Νέα υπηρεσία Jeep mobility by Mopar 

Με τη νέα υπηρεσία όλοι οι κάτοχοι μοντέλων της μάρκας μπορούν να απολαμβάνουν μία σειρά μοναδικών προνομίων.  

H Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Jeep, δημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία Jeep® mobility by Mopar, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προστασία ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν σε ένα ταξίδι με ένα Jeep. Η κάλυψη της υπηρεσίας καλύπτει όλη την Ευρώπη, ενώ βασίζεται σε 6 βασικούς πυλώνες:

Επιτόπου Επισκευή: Αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί στέλνεται τεχνικός για να επισκευάσει τη βλάβη επιτόπου και το αυτοκίνητο να συνεχίσει το ταξίδι του.
Ρυμούλκηση: Σε περίπτωση που δεν μπορεί η επισκευή να πραγματοποιηθεί επιτόπου η υπηρεσία υποστήριξης μεταφέρει το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο σημείο Jeep.
Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης: Αν ο χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 4 ώρες τότε στον πελάτη χορηγείται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
Συνέχιση Ταξιδιού ή Επιστροφή στο Σπίτι: Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50χλμ. από τον τόπο κατοικίας του πελάτη και δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα Jeep® mobility by Mopar οργανώνει την επιστροφή του οδηγού και των επιβατών στο τόπο κατοικίας τους ή τη συνέχιση του ταξιδιού τους με άλλο μέσο.
Παραμονή σε Ξενοδοχείο: Η υπηρεσία υποστήριξης καλύπτει την παραμονή σε ξενοδοχείο αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε σημείο με απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του πελάτη.
24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας: Η υπηρεσία Jeep® mobility by Mopar διαθέτει Γραμμή Οδικής Βοήθειας (210 99 88 183) που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι πελάτες Jeep που ενδιαφέρονται να ενταχθούν ή να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία Jeep® mobility by Mopar μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών της Jeep στην Ελλάδα.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube