Η τιμή του Toyota C-HR GR-Sport στην Ελλάδα

Η τιμή του Toyota C-HR GR-Sport στην Ελλάδα

Η πιο σπορ έκδοση του C-HR εμπνευσμένη από το DNA της Toyota Gazoo Racing.

Η νέα έκδοση GR-Sport του Toyota C-HR είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Να θυμίσουμε πως το νέο C-HR GR-Sport ανακοινώθηκε στα τέλη του 2020 με πλούσιο εξοπλισμό, σπορ εμφάνιση και στοχευμένες επεμβάσεις σε ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης για πιο δυναμική οδηγική συμπεριφορά.

Οι τιμές (που περιλαμβάνουν προωθητικό πρόγραμμα) ξεκινούν από τις €31.200 για την έκδοση κινητήρα 1.8 Hybrid (122 PS / 163 Nm) και από τις €32.470 για το 2.0 Hybrid (184 PS / 202 Nm). Και στις δύο περιπτώσεις το υβριδικό σύστημα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο e-CVT που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Οσον αφορά τις επιδόσεις, το 1.8 Hybrid επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 11" με τελική 170 km/h ενώ το 2.0 Hybrid χρειάζεται 8,2" για τα 0-100 km/h και έχει τελική 180 km/h.

Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τα σκουρόχρωμα φώτα LED, τις μαύρες λεπτομέρειες (γρίλια, προβολείς ομίχλης, ποδιά, μαρσπιέ, πίσω προφυλακτήρας, αεροτομή και εμβλήματα), τα φιμέ τζάμια και τις ζάντες 19" με διχρωμία που φορούν ελαστικά Continental Premium Contact 6. Το CH-R GR-Sport διατίθεται σε 9 εξωτερικές αποχρώσεις σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

Toyota

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ καθίσματα με επενδύσεις από alcantara και το έμβλημα GR, δερμάτινο περφορέ τιμόνι με κόκκινες ραφές τις οποίες συναντάμε και στον επιλογέα ταχυτήτων, μεταλλικά πατήματα των μαρσπιέ, GR πλήκτρο stop/start και νέα γραφικά στην οθόνη 4,2" που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει οθόνη αφής 8" με το σύστημα Toyota Touch 2 (υποστήριξη Android Auto / Apple CarPlay), ηχοσύστημα με 6 ηχεία, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, ατμοσφαιρικό φωτισμό, φιμέ τζάμια αλλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες. Από συστήματα ασφαλείας έχουμε το πλούσιο πακέτο Toyota Safety Sense (ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας με έλεγχο διεύθυνσης, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, αυτόματα φώτα LED και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα κτλ).

Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Toyota CH-R GR-Sport στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube