Hyundai: Έρχονται σπορ εκδόσεις N-Line

Hyundai: Έρχονται σπορ εκδόσεις N-Line

Από το καλοκαίρι και μετά θα διατεθούν σπορ εκδόσεις του i30 με όλους τους κινητήρες, οι οποίες θα είναι εμπνευσμένες από το κορυφαίο i30 N.

Είναι πλέον καταγεγραμμένο ότι οι ακριβότερες και σπορ εκδόσεις των καθημερινών αυτοκινήτων κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι των βασικών.

Με βάση αυτή τη λογική, η Hyundai θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική που έχει δημιουργήσει το κορυφαίο i30 Ν και το καλοκαίρι θα λανσάρει εκδόσεις εξοπλισμού N-Line.

Θα έχουν στοιχεία από το i30 N, όχι όμως τον ίδιο εκρηκτικό χαρακτήρα και προφανώς όχι τον ίδιο κινητήρα. Ό,τι ακριβώς έκανε δηλαδή η Ford με τις εκδόσεις ST-Line και η Kia με τις GT-Line.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Hyundai i30 1.0 T-GDI

Οι κινητήρες των εκδόσεων N-Line δεν αναμένονται να έχουν αλλαγές, όμως θα υπάρχουν σπορ προφυλακτήρες, ζάντες και διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Αντίστοιχες θα είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα, με σπορ καθίσματα και αντίστοιχες λεπτομέρειες στο διάκοσμο.

Το βασικότερο θα είναι οι διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, με μικρότερη απόσταση από το έδαφος, πιο σκληρό συνδυασμό αμορτισέρ/ελατηρίων, και λάστιχα πρώτης τοποθέτησης Michelin Pilot Sport 4 S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Hyundai i30 N Performance

Έτσι, το συνολικό στήσιμο θα είναι πιο σπορ και παιχνιδιάρικο από των απλών εκδόσεων, προφανώς όμως απόλυτα συμβατό με την άνεση στην καθημερινή χρήση.

Όπως όλα δείχνουν το πρώτο αυτοκίνητο που θα αποκτήσει εκδόσεις N-Line θα είναι το i30, με την έναρξη των πωλήσεων να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι. Είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα εξαπλωθούν σύντομα σε ολόκληρη τη γκάμα της Hyundai.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube