Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Black Friday από την Opel!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Black Friday από την Opel!

Όλα τα μοντέλα της Opel θα είναι διαθέσιμα σε ειδικές τιμές μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, με άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής.

Φέτος, το Black Friday έχει τη Γερμανική αξιοπιστία της Opel, με την ελληνική αντιπροσωπεία να συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες της Opel έχουν να κερδίσουν πολλαπλά οφέλη, επωφελούμενοι αρχικά από τις σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας.

Επιπλέον, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Συνοδεύοντας επιπλέον όλα τα μοντέλα της με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Οι προβολείς -και όχι άδικα- στρέφονται στα SUV μοντέλα της Ope που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: στο τολμηρό σχεδιαστικά Mokka, το αξιόπιστο Crossland και το κορυφαίο σε χώρους Grandland.

Opel Mokka

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα οχημάτων ελευθέρου χρόνου, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχή και τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας.

Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa αλλά και το νέο Astra, το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo Cargo, Vivaro και Movano.

Το πρόγραμμα Opel Black Friday και οι προσφορές που περιλαμβάνει θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube