Ford Kuga: Τώρα με έκπτωση €955 

Ford Kuga: Τώρα με έκπτωση €955 

Κάντε ένα test drive και κερδίστε χάρη στο πρόγραμμα Test Drive Bonus. 

Το νέο Ford Kuga είναι τώρα φθηνότερο χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα Test Drive Bonus που παρουσιάζει η Ford Motor Ελλάς. Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Επίσημο Έμπορο Ford της προτίμησής σας, να οδηγήσετε το νέο Kuga και να ανακαλύψετε τα premium χαρακτηριστικά, τους κορυφαίους χώρους και τις τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας που προσφέρει, αλλά και να κερδίσετε επιπλέον όφελος που φτάνει έως και τα €955.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ DRIVE ΓΙΑ ΤΟ FORD KUGA

Συνεχίζοντας να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο που συνοδεύει την αγορά κάθε Kuga, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect έρχεται να αποδείξει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του νέου SUV της Ford και συγχρόνως την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο νέο της μοντέλο, προσδίδοντας έτσι ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν χωρίς έννοιες και για πολλά χρόνια ένα απόλυτα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Το προνόμια δεν σταματούν εδώ, καθώς τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα FordFinance έρχονται να διασφαλίσουν την αγορά του νέου Kuga με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, όπως το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης

Μοντέλο: Kuga Trend 1.5L 150PS M6

Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: €25.387

Προκαταβολή 40%: €10.200

Ποσό χρηματοδότησης: €15.187

Αριθμός δόσεων: 60

Επιτόκιο 1% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)

Έξοδα: €280

ΣΕΠΠΕ: 2,4%

Μηνιαία δόση: €263,54

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube