Ford Kuga PHEV: Πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό στην Ευρώπη για τρίτη συνεχή χρονιά

Ford Kuga PHEV: Πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό στην Ευρώπη για τρίτη συνεχή χρονιά

To Ford Kuga, το μεσαίο SUV της Ford αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το plug-in hybrid μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο.

Ford Kuga Facelift

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για Ford Kuga PHEV, καθώς το SUV του μπλε οβάλ αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά το κορυφαίο σε πωλήσεις PHEV μοντέλο στην Ευρώπη, προσθέτοντας ένα ακόμα παράσημο στο γεμάτο επιτυχίες βιογραφικό του.

Με βάση τα αριθμητικά δεδομένα, το 2023 25% περισσότεροι πελάτες αγόρασαν το Ford Kuga PHEV. Παράλληλα, στις αρχές του τρέχοντος έτους, παρουσιάστηκε η φρεσκαρισμένη γενιά του Kuga, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Το 2023 εξελίχθηκε σε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για το Ford Kuga, το οποίο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων των plug-in hybrid μοντέλων στην Ευρώπη

Ford Kuga Facelift

Το νέο μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 kg, πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το αυτοκίνητο στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης.

Επίσης, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2” κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.  

Ford Kuga Facelift

Την ίδια στιγμή, είναι καλύτερα συνδεδεμένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 km με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του μοντέλου με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Ford Kuga Facelift

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV της Ευρώπης κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο, στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας. Όσοι θέλετε να γνωρίσετε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Ford Kuga δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube