Το Ford Kuga PHEV παραμένει πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του

Το Ford Kuga PHEV παραμένει πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του

Το Ford Kuga PHEV παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία των οικογενειακών SUV με Plug-In Hybrid τεχνολογία στην Ευρωπαϊκή αγορά για το 2022.

Στηριζόμενο στην κορυφαία τεχνολογία του, το Ford Kuga PHEV είναι το πρώτο σε πωλήσεις Plug-In Hybrid μοντέλο στην Ευρώπη σύμφωνα με τα επίσημα ευρωπαϊκά στοιχεία. Πατώντας πάνω στην επιτυχημένη συνταγή των συμβατικών Kuga, το Kuga PHEV κατάφερε να ενισχύσει την εικόνα του στους τομείς της πρακτικότητας, της οικονομίας στη χρήση και φυσικά στο ανεπτυγμένο του τεχνολογικό προφίλ.

Η συνταγή της επιτυχίας του βασίζεται αφενός λοιπόν στην τεχνογνωσία της Ford στην κατασκευή SUV αυτοκινήτων, αλλά και την Plug-In Hybrid τεχνολογία που ενσωμάτωσε στο Kuga PHEV, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τόσο τη Ford για την επιλογή της, όσο και κυρίως τους ιδιοκτήτες του.

Ο ηλεκτροκινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται το Ford Kuga PHEV αποδίδει 132 PS και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες στην εθνική οδό. Σε συνδυασμό, με τη μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου, των 14,4 kWh, προσφέρει αυτονομία 56 km με βάση τον κύκλο WLTP. Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει ένας αποδοτικός, ιδιαίτερα οικονομικός κινητήρας εσωτερικής καύσης. Η συνδυαστική ισχύς των δύο συνόλων αγγίζει τους 225 ίππους, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 9,2” και τελική ταχύτητα 200 km/h.

Ford Kuga PHEV

Tο Ford Kuga Plug-in Hybrid διαθέτει επιπλέον ένα πολύ ικανό σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Με το Brake Coach μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που φρενάρει, ώστε να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου. Το EV Coach πάλι, θα βοηθήσει στην επαναφόρτιση της υβριδικής μπαταρίας, με την τεχνολογία της αναγεννητικής πέδησης. Ο ενδεδειγμένο όμως τρόπος φόρτισης είναι και πάλι η χρήση ενός επιτοίχιου φορτιστή Ford Wallbox, μέσω του οποίου εξασφαλίζεται ένας πολύ γρηγορότερος χρόνος φόρτισης, μόλις 3,5 ωρών, από το 0 έως το 100% της φόρτισης.

Τεχνολογικό προφίλ που συναρπάζει
Το δυνατό χαρτί του Ford Kuga PHEV και ένας από τους βασικότερους λόγους που παραμένει το πιο δημοφιλές μοντέλο στην κατηγορία του, είναι το ανεπτυγμένο τεχνολογικό του προφίλ και εκτός της υβριδικής του τεχνολογίας.

Συστήματα όπως η πανοραμική κάμερα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, που προβάλει μια διαιρούμενη εικόνα στην κεντρική οθόνη του Ford SYNC 3, το Head-up Display, που προβάλλει βασικές ενδείξεις επάνω στο παρμπρίζ, ή και το FordPass το οποίο ως εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο αλλά και πληροφόρηση για το Kuga PHEV, είναι συστήματα που κάνουν τη διαφορά και διευκολύνουν τη ζωή του χρήστη του.

Ford Kuga PHEV 

Αποκτήστε το μέσω του FORD LEASE
Το Ford Kuga PHEV επωφελείται των προνομίων και των φοροελαφρύνσεων που προσφέρονται για τα αυτοκίνητα εταιρικής χρήσης και για το λόγο αυτό η Ford έχει αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα μίσθωσης με την ονομασία FORD LEASE. Χωρίς να απαιτεί ελάχιστη προκαταβολή και με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το FORD LEASE είναι ένα πρόγραμμα που καθιστά ακόμα πιο κερδοφόρα για την επιχείρησή σας, την επιλογή του Kuga PHEV.

Ford Kuga PHEV

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube