Το Ford Kuga με ευνοϊκούς όρους απόκτησης και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Το Ford Kuga με ευνοϊκούς όρους απόκτησης και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Τόσο ως θερμικό όσο και ως plug-in Hybrid, το Ford Kuga συνοδεύεται από παροχές και καλύψεις που κάνουν την απόκτησή του πιο ρεαλιστικό στόχο από ποτέ.

Η γκάμα του Ford Kuga, ενός από πιο ικανά συνολικά και απολαυστικά στην οδήγηση C-SUV, περιλαμβάνει δύο επιλογές συστημάτων κίνησης που πρακτικά καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Η πρώτη αφορά στον πολυβραβευμένο EcoBoost κινητήρα, που από 1,5 lt αποδίδει 150 PS και 240 Nm έτσι ώστε να δίνει ζωηρές επιδόσεις και λελογισμένη κατανάλωση. Ο κινητήρας βενζίνης συνεργάζεται με ένα πολύ εύχρηστο 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο αναδεικνύει την πλούσια ροπή και την πολιτισμένη λειτουργία του συνόλου.

Ford Kuga

Με το συγκεκριμένο κινητήρα το Ford Kuga είναι διαθέσιμο στα επίπεδα εξοπλισμού ST-Line, ST-Line X και το υπέρ-πολυτελές Vignale, τα οποία συνοδεύονται από ένα δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Το επιτόκιο είναι μόλις 2,99% (πλέον της εισφοράς 0,6%), ενώ η ελάχιστη προκαταβολή αγγίζει το 20% της τιμής. Ωστόσο, στην τελευταία υπάρχει επιδότηση που φτάνει τις €2.141 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), ενώ υπάρχει και κάλυψη των μηχανικών μερών με οκτώ χρόνια εγγύησης.

Τη δεύτερη επιλογή σε σύστημα κίνησης αποτελεί το Ford Kuga Plug-in Hybrid, που σημειώνει διαπρεπή εμπορική πορεία στην Ευρωπαϊκή αγορά. Προφανώς κάθε άλλο παρά τυχαία είναι αυτή η πορεία και οφείλεται στον τρόπο που συνταιριάζει την ευρύχωρη και ποιοτική καμπίνα, την απολαυστική οδηγική αίσθηση και την ελαχιστοποίηση του καθημερινού κόστους μετακίνησης που προκύπτει από τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης για έως και 65 km.

Ford Kuga

Ο συνδυασμός του 2,5άλιτρου ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης με έναν ηλεκτρικό αποδίδει συνολικά 224 PS, οι οποίοι είναι αρκετοί για σβέλτες επιδόσεις που ολοκληρώνονται από την ασυναγώνιστη ευκολία που εξασφαλίζει το CVT κιβώτιο ταχυτήτων. Καθότι δεν επιβαρύνεται με φόρο εταιρικής χρήσης, το Ford Kuga PHEV πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ανακηρυχθεί το ιδανικό εταιρικό αυτοκίνητο.

Ωστόσο η Ford Motor Hellas δίνοντας δωρεάν συντήρηση για τα τρία πρώτα χρόνια, εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και για την ιδιωτική χρήση. Να προστεθεί τέλος, ότι σύμφωνα με την Ford Motor Hellas υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, κάτι σπάνιο όσο και σημαντικό την τρέχουσα περίοδο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube