Ford Kuga και Mustang Mach-E με μηνιαίο μίσθωμα από €349

Ford Kuga και Mustang Mach-E με μηνιαίο μίσθωμα από €349

Το πρόγραμμα Ford Lease επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να κάνει δικό του το κορυφαίο PHEV της αγοράς, το Ford Kuga αλλά και την Mustang Mach-E με μηνιαίο μίσθωμα από €349.

Ford Kuga Facelift

Η Ford, μέσω του προγράμματος Ford Lease, προσφέρει μια ακόμα επιλογή για την απόκτηση δύο εκ των κορυφαίων προτάσεων στην κατηγορίας τους. Ο λόγος για το ανανεωμένο Ford Kuga PHEV και την 100% ηλεκτρική Mustang Mach-E.

Ας ξεκινήσουμε με το επί σειρά ετών κορυφαίο σε πωλήσεις επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV της αγοράς, Ford Kuga, που πρόσφατα ανανεώθηκε. Δεν χώρα αμφιβολία πως το C-SUV του Μπλε Οβάλ είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πολύπλευρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Μέσω του προγράμματος Ford Lease μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Ford Kuga PHEV και την Mustang Mach-E, με μηνιαίο μίσθωμα από €349

Ford Kuga PHEV

Οι παρεμβάσεις των μηχανικών της Ford φέρνουν μία σαφώς πιο δυναμική και τολμηρή σχεδίαση, τεχνολογίες αιχμής και εκδόσεις για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Η μοντέρνα σχεδίαση του εμπρός μέρους πλαισιώνεται με μια μπάρα φώτων LED, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει αρμονικά στους νέους full LED προβολείς του Kuga.

Στο πίσω μέρος, το μεσαίο SUV της Ford παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο, με το προστατευτικό στο χρώμα του πάγου, χαμηλά στον προφυλακτήρα να αποτελεί την χαρακτηριστική πινελιά. Ο νέος διαχύτης και η απουσία λαβής για την πίσω πόρτα ολοκληρώνουν την λιτή, μα συνάμα εκλεπτυσμένη σχεδίαση του πίσω μέρους.

Στο εσωτερικό, το νέο Ford Kuga συνεχίζει να προσφέρει υψηλή πρακτικότητα και άνεση. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς μετακινούνται σε διαδρομή 140 mm και προσφέρουν πάνω από ένα μέτρο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών ή έως και 553 lt στο χώρο αποσκευών, ώστε να υποστηρίζουν όλους τους συνδυασμούς επιβατών και αποσκευών. Ο οδηγός χειρίζεται το SYNC 4 μέσω μιας οθόνης αφής 13,2” που διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή για γρήγορες και εύκολες επιλογές μέσω της οθόνης, καθώς και μέσω του συνδεδεμένου φωνητικού ελέγχου.

Η κεντρική οθόνη με οριζόντια διάταξη υποστηρίζεται από έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”, ο οποίος είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις νέου Kuga, με την οθόνη να είναι διαμορφώσιμη με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του οδηγού.

Ford Kuga PHEV

Αναβαθμίσεις όμως υπάρχουν και στην υβριδική τεχνολογία. Τα ανανεωμένα ηλεκτροκίνητα συστήματα μετάδοσης του νέου μοντέλου προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις και δυνατότητες. Το αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει συνδυαστικά 243 ίππους, με την μπαταρία ιόντων λιθίου -χωρητικότητας 14,4 kWh- να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για σχεδόν 70 km.

To ανανεωμένο Ford Kuga έφτασε ήδη στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο και μέσω του προγράμματος Ford Lease. Έτσι, το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σας για 48 μήνες (20.000 km/έτος), με προκαταβολή €9.000 (πλέον ΦΠΑ) και μηνιαίο μίσθωμα €349 (πλέον ΦΠΑ).

To έτερο μοντέλο της Ford που μπορεί να γίνει δικό σας μέσω του προγράμματος Ford Lease είναι η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, με τον κουπέ σχεδιασμό του αμαξώματος ενισχύει το δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου, τιμώντας τη φιλοσοφία της φίρμας και το ένδοξο παρελθόν της. Δείχνοντας πως ένα ηλεκτρικό SUV μπορεί να είναι πράγματι διασκεδαστικό.

Ford Mustang Mach-E

Η ελκυστική εικόνα της Mustang Mach-E συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου η πολυτέλεια συνδυάζεται ιδανικά με τον hi-tech και συνάμα μίνιμαλ χαρακτήρα. Αναμφίβολα, το κομμάτι που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι η τεράστια οθόνη 15,5” του SYNC4Α, από την οποία χειρίζεται κανείς τα πάντα. Ο οδηγός, ωστόσο, διαθέτει μπροστά του ένα ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2” ώστε να λαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

Αναφορικά με το infotainment, εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα, με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που μετατρέπει τη νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και δέκα συσκευών. Από την ίδια οθόνη ο οδηγός μπορεί επίσης να χειριστεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το αυτοκίνητο αναφορικά με την κίνηση. Να επιλέξει τη λειτουργία One Pedal Drive που ανακτά περισσότερη κινητική ενέργεια, να αλλάξει προφίλ οδήγησης και πολλά άλλα.

Ford Mustang Mach-E

Η προϊοντική γκάμα της Mustang Mach-E είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας εκδόσεις, με μεγάλη αυτονομία, κορυφαίο σύστημα ανάκτησης ενέργειας και fun to drive προσανατολισμό, σήμα-κατατεθέν όλων των μοντέλων της Ford.

Οι εισαγωγικές εκδόσεις της Μach-E είναι διαθέσιμες τόσο με μετάδοση της κίνησης πίσω (RWD) όσο και τετρακίνηση (AWD) και εφοδιάζονται αμφότερες με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 269 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 75,7 kWh. Πισωκίνητη είναι και η έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία των 98,8 kWh με την ισχύ της να φτάνει τους 294 ίππους, ενώ η ίδια μπαταρία εφοδιάζει και την τετρακίνητη έκδοση των 351 ίππων αλλά και την κορυφαία έκδοση στην γκάμα της Mach-E, την GT των 487 ίππων.

Ανάλογα με την έκδοση, η Mustang Mach-E προσφέρει έως και 610 km (κατά WLTP), ενώ για τη φόρτισή των μπαταριών της από το 10-80%, χρειάζεται από 45 λεπτά έως και 8 ώρες. Με τρεις εκδόσεις και δύο μεγέθη μπαταρίας ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να βρει τη Mustang Mach-E που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του.

Πλέον, μέσω του προγράμματος Ford Lease, η Ford Mustang Mach-E μπορεί να γίνει δική σας για 48 μήνες (20.000 km/έτος) με προκαταβολή €10.000 (πλέον ΦΠΑ) και μηνιαίο μίσθωμα €349 (πλέον ΦΠΑ). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα μοντέλα και τις προσφορές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford ή το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων της μάρκας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube