Ford Focus με όφελος έως και €3.300

Ford Focus με όφελος έως και €3.300

Η απόκτηση του Ford Focus, ενός εκ των πιο καλοστημένων χάτσμπακ της αγοράς γίνεται πιο εύκολη από ποτέ μέσω του προγράμματος Ford Value. To όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα €3.300.

Ford Focus

Κουβαλώντας στις πλάτες 20 και πλέον χρόνια παρουσίας, το Ford Focus διατηρεί τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του σε συνάρτηση με τις νέες τεχνολογίες αιχμής.

Πλέον, οι πελάτες της φίρμας στην Ελλάδα μπορούν τώρα να αποκτήσουν γρήγορα, εύκολα και με ακόμα πιο προσιτούς όρους το Ford Focus που ταιριάζει στις ανάγκες τους σε 5θυρες Hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 PS και 155 PS και τον βραβευμένο πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue με απόδοση 115 PS σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με τα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του δημοφιλούς Ford Focus είναι εύκολη, αλλά και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε, προβλέποντας ευνοϊκούς όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους €1.972.

Tο προωθητικό πρόγραμμα Ford Value σας δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσετε το Ford Focus με συνολικό όφελος €3.300

Ford Focus

Τα προνόμια αγοράς που προσφέρει το Μπλε Οβάλ για το Ford Focus δεν σταματούν εδώ, καθώς όλες οι εκδόσεις απολαμβάνουν συνδυαστικά με παραπάνω όλα τα οφέλη της κορυφαίας 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος €3.300.

Πέρα από τον fun-to-drive χαρακτήρα που τον συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια, το Ford Focus διαθέτει πλούσια παλέτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, εισάγοντας τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το σύστημα Blind Spot Assist, το οποίο επεκτείνει τη λειτουργικότητα του Blind Spot Information System παρακολουθώντας τα τυφλά σημεία του οδηγού για αυτοκίνητα ή δίκυκλα που πλησιάζουν από πίσω.

Ford Focus

Επίσης, το νέο Ford Focus προσφέρει τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, που διευκολύνει το έργο του οδηγού στο μποτιλιάρισμα. Το Pre-Collision Assist με Active Braking βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τις επιπτώσεις συγκρούσεων με αυτοκίνητα, πεζούς και δικυκλιστές, τη στιγμή Active Park Assist ελέγχει στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο την επιλογή σχέσης, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, επιτρέποντας πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης κρατώντας πατημένο ένα μπουτόν.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ford Focus θα βρείτε εδώ
Διαμορφώστε το δικό σας Ford Focus εδώ

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube