Το Ford F-150 του Ken Block μπορεί να γίνει δικό σου [video]

Το Ford F-150 του Ken Block μπορεί να γίνει δικό σου [video]

Προς πώληση το κομπρεσοράτο Ford F-150 RaptorTRAX του Ken Block αλλά σας βρίσκονται κοντά €200 χιλιάρικα;

Ο Ken Block είχε πολλά υπέροχα αυτοκίνητα στη συλλογή του και τώρα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα από τα πιο τρελά: Ένα Ford F-150 RaptorTRAX του 2009. Θα καμαρώνετε μάλιστα επειδή πρωταγωνίστησε στο βίντεο «Ken Block's RaptorTRAX Shredfest Zak Hale & Ethan Deiss» που γυρίστηκε το 2014.

Βασίστηκε σε ένα Ford F-150 του 2009 αλλά τροποποιήθηκε ώστε να μοιάζει με Raptor του 2013. Ο Ken Block δεν μπορούσε να αρκεστεί στον εργοστασιακό V8 των 5,4 lt και τον αντικατέστησε με έναν Boss V8 με χωρητικότητα 6,2 lt, στον οποίο φορέθηκε κομπρέσορας της Whipple.

Ένα-ένα βγαίνουν στο σφυρί τα κραταιά οχήματα του Ken Block. Μετά το αγωνιστικό Impreza, ήρθε η σειρά του θηριώδους Ford F-150

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η απόδοση να ανέλθει στα 650 PS. Μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων, η ροπή δεν κατευθύνεται στους τροχούς, αλλά σε ερπύστριες.

Ken Block

Ασφαλώς έχει γίνει πολλή δουλειά στην ανάρτηση με custom εξαρτήματα για να κουμπώσουν οι ερπύστριες Mattracks 105M1-A1. Κι αν αυτές είναι άτρωτες, μεταλλικές πλάκες θωρακίζουν την «κοιλιά» του θηριώδους αμερικανικού pick-up για επιπλέον προστασία στα κατσάβραχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγοράστε το αγωνιστικό Subaru Impreza του Ken Block

Η κατασκευή περιλαμβάνει επίσης μια μπάρα LED στον μπροστινό προφυλακτήρα κι άλλη μία στη σχάρα οροφής. Όπως και να έχει, τα φώτα δεν θα σας λείψουν στο συγκεκριμένο 150άρι. Η καρότσα διαθέτει φορητό μπάρμπεκιου, αδιάβροχο ηχοσύστημα, εργάτη της Warn κι ένα ζευγάρι μπάκετ καθίσματα της Recaro με ένα roll cage ολόγυρά τους.

Ken Block

Καθίσματα της ίδιας εταιρείας υπάρχουν και στην καμπίνα, με επίσης έντονες ενισχύσεις για την κακιά στιγμή. Πρησμένα φτερά, wrap στο αμάξωμα κι επιθετικός χρωματισμός -πάντα διαφημίζοντας το ενεργειακό ποτό Monster- εξασφαλίζουν ότι θα τραβάτε παντού τα βλέμματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Electrikhana TWO, το τελευταίο video του Ken Block

Για τις στιγμές που δεν έχει τόσο χιόνι ή δεν παλεύετε με τις λάσπες, στην αγγελία περιλαμβάνονται ζάντες της Fifteen52 σε μπλε χρώμα.

Ken Block

Δεν ανακοινώνονται τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το F-150, αλλά αναφέρεται ότι έχει γίνει πρόσφατο σέρβις, τοποθετήθηκε νέα μπαταρία και διορθώθηκαν όποιες ατέλειες είχαν γίνει στο αμάξωμα από την κακομεταχείριση του Ken Block.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η κόρη του Ken Block οδηγεί το Escort Cosworth του μπαμπά

Η LBI Limited ζητά $195.000, ήτοι €177.000. Θεωρείτε πως είναι μπόλικα για ένα τόσο ιδιαίτερο όχημα με τέτοιο βιογραφικό;

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube