Fiat Panda το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012

Fiat Panda το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012

Το νέο Fiat Panda ήταν ο μεγάλος νικητής του καταξιωμένου θεσμού «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά.



Το μικρό Ιταλικό μοντέλο, το οποίο διαδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα best sellers της ελληνικής αγοράς τα τελευταία χρόνια, ήταν ο νικητής της τελικής ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη στον πιο «αυτοκινητιστικό» χώρο της Ελλάδας, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, έναν χώρο που ξεχωρίζει στο κέντρο της Αθήνας.

Η οργανωτική επιτροπή του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς αποτελείται από τα περιοδικά-ιδρυτικά μέλη 4ΤΡΟΧΟΙ, CAR AND DRIVER, DRIVE, AUTOCAR, και AUTOBILD. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν επίσης εκλέκτορες από τις εφημερίδες Έθνος και Πρώτο Θέμα, το Ράδιο 9, τον ΑΝΤ1 Β.Ελλάδας και Σπορ του Βορρά.

Να σημειώσουμε ότι τα δέκα υποψήφια αυτοκίνητα για το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 28 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2011 και πληρούσαν τις προδιαγραφές για να θέσουν υποψηφιότητα

Η βαθμολογία της τελικής δεκάδας διαμορφώθηκε ως εξής:

- Fiat Panda        168
- VW up!        148
- Ford Focus          98
- Toyota Yaris      92
- Kia Rio          80
- BMW Σειρά 1      37
- Audi Q3          33
- Nissan Micra      26
- Citroen DS4      22
- Lancia Ypsilon      21

Στην εκδήλωση για το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012 παρευρέθηκε το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου που ασχολείται με τον κλάδο του αυτοκινήτου στη χώρα μας. Τέλος, η οργανωτική επιτροπή του ελληνικού αυτοκινήτου της χρονιάς, ευχαριστεί θερμά το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για τη φιλοξενία, την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ για την τεχνική υποστήριξη του site www.caroftheyear.gr και  το KTHMA ΜΟΥΣΩΝ για την προμήθεια των κρασιών. Επίσης ευχαριστεί τον Μιχάλη Σταυρόπουλο, διευθυντή σύνταξης των 4Τ και την Άντζελα Μήλιου, brand manager των Τεχνικών Εκδόσεων που δούλεψαν σκληρά και αφανώς για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube