Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Citroёn

Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Citroёn

Η Citroen ανακοίνωσε μία νέα προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα δημοφιλέστερα μοντέλα της.

Citroёn

Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Citroёn έρχεται να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroёn αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και καταργεί τους τόκους,  προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Η καινοτομία της Citroёn δεν εξαντλείται όμως στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroёn πανελλαδικά. 

Citroёn

Πηγή: Citroёn 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube