FΙΑΤ: Νέα προσιτή τιμή για τη στέισον έκδοση του Tipo

FΙΑΤ: Νέα προσιτή τιμή για τη στέισον έκδοση του Tipo

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η FΙΑΤ προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χωρίς τέλη κυκλοφορίας αντί €14.850.

Με έμφαση στην πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το FΙΑΤ Tipo Station Wagon, αποτελεί την ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το 1 κυβικό μέτρο! 

tipo

Οι κορυφαίοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ αν στην εξίσωση προστεθεί και ο αποδοτικός ντίζελ κινητήρας τεχνολογίας MultiJet με απόδοσης 95 PS και 200 Nm ροπής, το Tipo Station Wagon, αριστεύει και στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου.

tipo1

Για όσους αναζητούν την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, η FIAT -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- προσφέρει το Tipo Station Wagon με τον ντίζελ κινητήρα με έκπτωση που ξεπερνά τις €2.000 και τιμή αγοράς μόλις €14.850.

Παράλληλα με την εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή αγοράς, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και η υπόλοιπη γκάμα της FΙΑΤ, το μοντέλο καλύπτεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000km και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube