Ετοιμοπαράδοτη και με 8 χρόνια εγγύηση, η Mustang Mach-E

Ετοιμοπαράδοτη και με 8 χρόνια εγγύηση, η Mustang Mach-E

Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι άμεσα διαθέσιμη προς παράδοση στη χώρα μας, με προνομιακή χρηματοδότηση για πελάτες λιανικής και 8ετή εγγύηση.

Mustang Mach-E

Η νέα Mustang Mach-E, το ηλεκτρικό SUV της Ford που αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων μηδενικών εκπομπών, καθίσταται τώρα ακόμα πιο ανταγωνιστική και εύκολη στην απόκτηση, με την Ford Motor Ελλάς να έχει εξασφαλίσει για το ελληνικό κοινό ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων με άμεση παράδοση.

Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης της Mustang Mach-E, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει τώρα στους πελάτες το ηλεκτρικό της SUV σε συνδυασμό με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για πελάτες λιανικής με επιτόκιο μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance με επιτόκιο 0,9%*
Μοντέλο
: Mustang Mach-E RWD, 269PS - Μπαταρία 75kWh
Αξία Αυτοκινήτου: €64.484
Προκαταβολή: €25.900
Ποσό Χρηματοδότησης: €38.584
Διάρκεια Χρηματοδότησης: 60 μήνες
Μηνιαία Δόση: €668
Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: €280
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 1,8%)
* πλέον εισφοράς 0,60% του Ν.128/1975

Τα προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την Mustang Mach-E δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τα παραπάνω, όλες οι εκδόσεις του κορυφαίου ηλεκτρικού SUV της αγοράς στη χώρα μας υποστηρίζονται τώρα από 4 χρόνια συντήρηση και service και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 km), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Τα οφέλη για την απόκτηση μιας ετοιμοπαράδοτης Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με τα μοναδικά προνόμια που αφορούν την χρηματοδότηση, την 4ετή συντήρηση και service και την 8ετή εγγύηση ισχύουν έως τις 30.06.2023.

Mustang Mach-E

Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές εκδόσεις
Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E με την κορυφαία αυτονομία των έως και 600 km είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε πέντε εκδόσεις. Αναλυτικότερα, η Style RWD τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 269 PS, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh.

Στο επόμενο σκαλοπάτι βρίσκεται η έκδοση Premium RWD των 294 PS, η οποία αντλεί ενέργεια από μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία 98 kWh. Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει επίσης δύο τετρακίνητες εκδόσεις, αμφότερες με την ονομασία Premium AWD, με την πρώτη να αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 PS σε συνδυασμό με μπαταρία 75 kWh και τη δεύτερη 351 PS και μπαταρία 98 kWh.

Mustang Mach-E

Στην κορυφή της γκάμας φιγουράρει η έκδοση GT. Φέροντας την σχεδιαστική και τεχνολογική υπογραφή της Ford Performance, η Mustang Mach-E GT εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και σε συνδυασμό με την μπαταρία των 98 kWh, αποδίδει την εντυπωσιακή ισχύ των 487 PS.

Όλες ανεξαιρέτως οι εκδόσεις του πιο προηγμένου σε απόδοση και τεχνολογίες ηλεκτρικού SUV της αγοράς επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς της κρατικής επιδότησης ύψους €8.000.

Πηγή: Ford

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube