Επτά χρόνια δωρεάν service για τα VW ID.3, ID.4 και ID.5

Επτά χρόνια δωρεάν service για τα VW ID.3, ID.4 και ID.5

H νέα προσφορά των VW ID.3, ID.4 και ID.5 ισχύει για όλες τις νέες παραγγελίες ανεξαρτήτως αριθμού χιλιομέτρων. 

Η Kosmocar ανακοινώνει ότι κάθε νέα παραγγελία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της VW και ειδικότερα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5, θα συνοδεύεται από 7 χρόνια service, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους κατόχους τους.

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων VW μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar, που με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών After Sales.

Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά VW που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service VW.
Σημειώνεται ότι η παροχή των 7 ετών προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 7 Νοεμβρίου και αφορά σε όλους τους πελάτες, αλλά δεν περιλαμβάνει τα ταξί. 

[Πηγή: Δελτίο Τύπου]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube