Έως και €4.000 φθηνότερα τα SUV της Nissan

Έως και €4.000 φθηνότερα τα SUV της Nissan

Με ένα νέο πακέτο προσφορών, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan κάνει πιο προσιτή την γκάμα των SUV της, με όλα τα μοντέλα να φιγουράρουν πλέον στον τιμοκατάλογό της με σημαντικές εκπτώσεις.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Nissan στη χώρα μας, ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο προσφορών, το οποίο ισχύει από σήμερα και αφορά όλα τα SUV μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Οι μειώσεις στις τιμές του τιμοκαταλόγου ξεκινούν, ανάλογο το μοντέλο, από τα €2.000 και φθάνουν έως τα €4.000. Αναλυτικότερα, για κάθε μοντέλο ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

-    Για όλες τις χειροκίνητες εκδόσεις Juke βενζίνης, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι €3.410, με τις τιμές πώλησής του να ξεκινούν από τα €19.990.

-    Για όλες τις εκδόσεις Juke βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο DCT, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι €3.910.

-    Για όλες τις υβριδικές εκδόσεις Juke η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι €4.000.

-    Για το Qashqai, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο, ανάλογα με την έκδοση φτάνει μέχρι και τα €2.500, με τις τιμές πώλησής του να ξεκινούν πλέον από τα €24.990.

-    Για όλες τις εκδόσεις X-Trail, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι €4.000.

-    Για όλες τις εκδόσεις Ariya, η έκπτωση σε σχέση με τον τιμοκατάλογο είναι €2.000.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Nissan αλλά ή στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας. 

Nissan

Πηγή: Nissan

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube